Main content

The Sofia Bundle

Sofia Richie Grainges hudplejerutine i fem trin skabt af Dr. Mamina Tureganom og SkinCeuticals eksperter.

Sofia-sættet indeholder fem af Sofia Richie Grainges favoritprodukter fra SkinCeuticals til en kompl ... Læs hele beskrivelsen

The Sofia Bundle

The Sofia Bundle

Sofia Richie Grainges hudplejerutine i fem trin skabt af Dr. Mamina Tureganom og SkinCeuticals eksperter.

Loading...

This set contains

Sofia-sættet indeholder fem af Sofia Richie Grainges favoritprodukter fra SkinCeuticals til en komplet rutine, der korrigerer hudproblemer. Rutinen er udviklet af Dr. Mamina Turegano og SkinCeuticals eksperter og er designet til at hjælpe med at supplere resultaterne af behandlinger på klinikken. Sofia-sættet indeholder den patenterede antioxidant C E Ferulic, der forbedrer tegn på ældning og forebygger tegn på fremtidige skader.

Sættet består af:

 • Simply Clean: Rensegel til fedtet hud, der skånsomt fjerner makeup og eksfolierer huden og fjerner overflødig talg.

 • C E Ferulic: Patenteret antioxidantserum til avanceret bekyttelse mot miljøpåvirkning med 15 % rent C-vitamin (L-ascorbinsyre), 1 % E-vitamin (alfa-tocopherol) og 0,5 % ferulasyre.

 • H.A. Intensifier: Multifunktionel serum, der forstærker hudens hyaluronsyreniveauer og hjælper med at forbedre hudens fasthed, glathed og fylde.

 • Triple Lipid Restore 2:4:2: Anti-aging-creme, der nærer huden og korrigerer alderstegn med et patenteret lipidforhold på 2 % rene ceramider 1 og 3, 4 % naturligt kolesterol og 2 % fedtsyrer.

 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50: Dobbeltvirkende, let solcreme med SPF 50, der beskytter huden mod pigmentering der skyldes UV-stråler, og hjælper med at ensarte hudtonen.

Hudtyper: Normal, Tør, Fedtet, Kombineret, Følsom, Pigmenetring, Aldring, Følsom, Tendens til Akne

Fordelene ved The Sofia Bundle:

 • Eksfolierer nænsomt døde hudceller på hudoverfladen og åbenbarer en blødere hud (Simply Clean)

 • Giver avanceret bekyttelse mot miljøpåvirkning ved at neutralisere skadelige frie radikaler (C E Ferulic)

 • Forbedrer udseendet af linjer, rynker, og tab af fasthed (C E Ferulic)

 • Forstærker hudens hyaluronsyreniveau med 30 % (H.A. Intensifier)

 • Genopretter essentielle hudlipider, ceramider, naturligt kolesterol og fedtsyrer (Triple Lipid Restore 2:4:2)

 • Bredspektret solbeskyttelse mod UVA/UVB-stråler (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

 • Reducerer synlig pigmenetrign og fugter huden (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

Sådan bruger du The Sofia Bundle

1. To gange dagligt masserer du forsigtigt et pump af Simply Clean Gel Cleanser på vådt ansigt og hals med lette cirkulære bevægelser. Skyl grundigt med varmt vand, og dup huden tør. Efter rens påføres 4-5 dråber C E Ferulic Vitamin C-serum på tørt ansigt, hals og bryst. Påfør derefter 4-6 dråber H.A. Intensifier i håndfladen, og dup på pande, kinder, hage og hals. Ton produktet ud på huden.

2. Påfør en lille mængde Triple Lipid Restore 2:4:2 mellem fingerspidserne, varm og smelt lipidcremen i cirkulære bevægelser på ansigt, hals og bryst. Brug derefter Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50, og påfør rigeligt på ansigt, hals og bryst 15 minutter før soleksponering og før påføring af makeup.
 • Simply Clean
  Frugtsyreblanding: Arbejder sammen i synergi for skånsomt at eksfoliere døde hudceller.
  Planteekstrakter: Kamille og aloe har blødgørende egenskaber, der lindrer og beroliger huden.
  Kamille: Kamille har klinisk dokumenterede beroligende egenskaber på huden.
 • C E Ferulic®
  15 % L-askorbinsyre: Denne supereffektive form for rent C-vitamin er kendt for sine overlegne antioxidantfordele og hjælper med at neutralisere frie radikaler og beskytte mod miljøpåvirkning, samtidig med at den giver synlige anti-aging-fordele.
  1 % alfa-tokoferol: Denne rene form for E-vitamin neutraliserer frie radikaler og genopfylder hudens lipider. Det har dokumenterets at virke synergistisk med C-vitamin.
  0,5 % ferulasyre: Ferulasyre er en antioxidant, der neutraliserer frie radikaler og forbedrer antioxidantfordelene og stabiliteten ved C- og E-vitamin.
 • H.A. Intensifier
  Proxylane™: Understøtter hudens hyaluronsyreniveauer og hjælper med at forbedre hudens fasthed.
  Lakridsrodsekstrakt (dikaliumoxidglycyrrhizin) + Ekstrakt af lilla ris: Disse effektive ingredienser arbejder sammen om at hjælpe med at bevare hudens hyaluronsyreindhold.
  Hyaluronsyre: Det kraftfulde, naturlige fugtighedsbevarende stof giver langvarig fugt, der forbedrer hudens tekstur.
 • Triple Lipid Restore 2:4:2
  2 % rene ceramider 1 og 3: En del af en større familie af ceramider. Det er dokumenteret, at den synergistisk øger fugttilførslen og sikrer en optimal barrierefunktion.
  4 % naturligt kolesterol: Det er dokumenteret, at det fremskynder barrieregendannelsen i aldrende hud og forbedrer hudens glød og fylde.
  2 % fedtsyrer: Hjælper med at opretholde hudlipidernes strukturelle integritet for at optimere hudens overordnede lipidbalance og forbedre dens elasticitet.
  Blanding af essentielle olier: Kombination af lavendel-, rosmarin- og pebermynteolie giver en kølende og nærende fornemmelse.
 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50
  Tranexamsyre: Denne syntetisk afledte ingrediens reduserer forekomsten af pigmentering af huden og genstridige brune pletter ved løbende brug.
  Niacinamid: Det vandopløselige vitamin, der også er kendt som B3-vitamin, findes naturligt i gær, kød, fisk, mælk, æg, grønne grøntsager, bønner og kornprodukter. Det er påvist, at det hjælper med at reducere synligheden af pigmentering i huden.
  Glycerin: Tiltrækker og holder på fugten.
  Mica: Klarer øjeblikkeligt alle hudtoner.
  Octocrylen: Bredspektrede kemiske filtre.

Lægens indsigt

"C E Ferulic arbejder sammen med din solcreme for at bekæmpe skader forårsaget af miljømæssige stressfaktorer som UV-stråler, forurening, cigaretrøg og alle de andre ting, der kan påvirke hudbarrieren. Det hjælper også med at bekæmpe synligheden af fine linjer og rynker. På overfladeniveau hjælper det med at udjævne hudtonen, så du får en klar og strålende hud."


Dr. Mamina Turegano
Board Certified Dermatologist
Sanova Dermatology

Orientation message
For the best experience, please turn your device