Main content

Brugsbetingelser for SMS'er

Du skal være 18 år eller derover for at deltage eller have en forælders/værges udtrykkelige tilladelse (men du skal under alle omstændigheder være mindst 13 år). Ved at tilmelde dig SkinCeuticals' Alerts og på anden måde bruge SMS-tjenesten accepterer du udtrykkeligt at være bundet af disse SMS-vilkår og betingelser, og du giver dit samtykke til at modtage SkinCeuticals' SMS-meddelelser elektronisk. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser for sms'er og ikke accepterer at modtage elektroniske meddelelser, skal du straks ophøre med at bruge de sms-tjenester, som du har modtaget, og kontakte os som angivet nedenfor. Dit samtykke til disse vilkår og betingelser for SMS-beskeder omfatter tilladelse til, at SkinCeuticals kan sende reklamebeskeder ved hjælp af et automatisk nummeropkaldsanlæg, og du anerkender, at dit samtykke til disse vilkår og betingelser for SMS-beskeder ikke på nogen måde er en betingelse for at foretage køb hos SkinCeuticals. Du anerkender, at SMS-beskeder distribueres via tredjeparts mobilnetværksudbydere, og at vi derfor ikke kan kontrollere visse faktorer i forbindelse med levering af beskeder. Du anerkender, at det afhængigt af modtagerens mobiltelefonselskab muligvis ikke er muligt at sende sms'en til modtageren med succes, og at indholdet heller ikke er tilgængeligt på alle mobiltelefonselskaber. Vi gør ikke krav på eller garanterer ikke tilgængelighed eller ydeevne af denne tjeneste, herunder ansvar for forsinkelser i overførslen eller fejl i meddelelser.

  • Sms TILMELD til 95258 for at tilmelde dig SkinCeuticals Tilbuds Alerts. Svar HJÆLP for at få hjælp, STOP for at annullere. Sms- og datatakster kan forekomme. Du modtager højst 2 salgsfremmende meddelelser om ugen.
  • Kompatible operatører omfatter: AT&T, T-Mobile®, Verizon Wireless, Sprint, Boost, Alltel, U.S. Cellular, Cellular One, MetroPCS, ACS/Alaska, Bluegrass Cellular, Cellular One of East Central Illinois, Centennial Wireless, Cox Communications, EKN/Appalachian Wireless, GCI, Illinois Valley Cellular, Immix/Keystone Wireless, Inland Cellular, Nex-Tech Wireless, Rural Cellular Corporation, Thumb Cellular, United Wireless, West Central (WCC), Cellcom, Cellsouth, Cricket, Cincinnati Bell og Virgin Mobile. *T-Mobile er ikke ansvarlig for forsinkede eller ikke-afleverede meddelelser.
  • Hvis du ikke længere vil modtage SMS-beskeder fra SkinCeuticals Tilbuds Alerts, skal du sende STOP til 95258.
  • Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du sende en sms med HJÆLP til 95258, besøge vores side Kontakt os eller ring på 1-800-771-9489. SkinCeuticals respekterer din ret til privatlivets fred. Du kan se vores privatlivspolitik her.
Orientation message
For the best experience, please turn your device