Main content

Dermokosmetik

MED DET N°1 MEDICINSKE ÆSTETISKE HUDPLEJEMÆRKE GLOBALT

Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.
Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.

Med det N°1 medicinsk-æstetiske hudpleje mærke globalt, er det vores løfte at levere avanceret hudpleje understøttet af videnskaben. Takket være årtiers forskning og ekspertise i antioxidanter sikrer vores integrerede tilgang til hudpleje optimale resultater for forbrugerne. ​

Vores dermakosmetiske produkter, som er eksklusivt tilgængelige via hudplejeeksperter, er formulerede til at virke i synergi med æstetiske behandlinger, der på videnskabelig baggrund forbedrer hudens velvære. Vores certificerede SkinCeuticals-eksperter er til rådighed for at opbygge en skræddersyet kur til behandling af dine hudtilstande.

FÅ OVERBLIK OVER MILEPÆLENE I VORES MEDICINSK ARV

OPDAG MERE OM ÆSTETISKE BEHANDLINGER

SÅDAN BEGYNDTE VORES HISTORIE

Dr. Pinnell ændrede hele opfattelsen af antioxidanter med sin centrale forskning, viden og engagement i hudplejevidenskab, som var altafgørende for etablering af SkinCeuticals som en autoritet inden for antioxidanter.​

Hans videnskabelige forskning er blevet offentliggjort i journaler anerkendt af fagfæller og er siden universelt accepterede i det dermatologiske samfund. Som en af de mest respekterede læger og videnskabsmænd med speciale i hud i vor tid har Dr. Sheldon Pinnell vundet mange priser og anerkendelser.

Dr. Sheldon Pinnell

Stifter af SkinCeuticals

HÆV BARREN FOR DIN HUDS VELVÆRE

Hvordan finder du ud af, hvad din hud har brug for?

FIND DIN PROFESSIONELLE KLINIK

Find din nærmeste SkinCeuticals-partner med

avancerede hudplejebehandlinger.

UDFORSK HUDPLEJERUTINER BASEREDE PÅ DIN HUDTILSTAND

Orientation message
For the best experience, please turn your device