Main content

PROFESSIONELLE BEHANDLINGER

Som det førende amerikanske brand inden for medicinsk hudpleje i hele verden* mener vi, at nøglen til optimal hudsundhed er eksperter i hudpleje. Ved at kombinere en skræddersyet hudplejerutine derhjemme med effektive behandlinger på klinikken samt målrettede hudplejeløsninger får du en sundere hud med synlig forbedring af fine linjer, rynker og andre tegn på for tidlig ældning.

PROFESSIONAL TREATMENTS

FIND DIN NÆRMESTE PROFESSIONELLE

find nu

Dermal fillers

Disse vævsopfyldende dermale fillers injiceres ind i huden for midlertidigt at genoprette ansigtets volumen, udfylde fine linjer og rynker eller fremhæve ansigtskonturerne.

Neurotoksiner

Disse injicerbare behandlinger med neurotoksiner blokerer nervesignaler, der sendes til musklerne for midlertidigt at afslappe rynker og gøre dem mindre synlige.


IPL-behandling

I denne behandling udsendes højintensivt pulserende lys for at reducere forekomsten af rynker, mørke pletter, synlige kar og rødme.


Medicinske ansigtsbehandlinger

Disse meget justerbare medicinske ansigtsbehandlinger udføres med medicinske produkter og instrumenter for synligt at forbedre udseendet af aldrende eller ujævn hud.


Mikrodermabrasion

Mikrodermabrasion udført af en professionel er en ikke-invasiv, ikke-kemisk behandling, der giver glattere hud og en strålende teint.

Microneedling

Microneedling er en minimalt invasiv procedure, hvor bittesmå sting indføres i huden ved hjælp af et håndinstrument, der er udstyret med meget fine nåle.

Ikke-ablativ laser

Laserbehandlinger udført af en professionel bruger lys og varme til at udløse en kontrolleret sårhelingsreaktion på huden.


Retinoider

Receptpligtig behandling til hud med tendens til akne, synlige alderstegn og solskader.


Kropskonturering

Ikke-invasive kropskonturbehandlinger til kropsformning er blevet mere og mere populære i de seneste år. Der findes utallige teknologier, der kan bruges til at stramme huden op og fjerne genstridige fedtaflejringer.


Kemiske peelinger

Denne ikke-invasive behandling bruger en kemisk opløsning til at eksfoliere huden og løse en række hudproblemer, bl.a. rynker, ujævn hudtone og akne.
Orientation message
For the best experience, please turn your device