Main content

PROFESSIONELLE BEHANDLINGER

Som det N°1 medicinsk-æstetiske hudplejebrand i hele verden* mener vi, at en kombination af skræddersyet, målrettet hudpleje og effektive professionelle behandlinger, kan hjælpe med at bevare hudens velvære. Resultatet vil være en synlig forbedring af hudens velvære og tilstand, samt en reducering af synligheden af fine linjer og andre aldringstegn.

Hos SkinCeuticals kan vi hjælpe med begge dele. Du finder skønhedsklinikker landet over, som tilbyder professionelle behandlinger, der kan kombineres med avanceret hudpleje fra SkinCeuticals

*Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022

En kvinde ligger med lukkede øjne, omringet af haender, der er i gang med at give hende forskellige skønhedsbehandlinger.


Et bord hvor kirurgiske instrumenter, make-up børster og et SkinCeuticals Skinlab produkt er nøje placeret.

FIND EN HUDESPERT I NÆRHEDEN AF DIG

ET STORT UDVALG AF PROFESSIONELLE BEHANDLINGER

SkinCeuticals har i næsten 40 år forsket i hudpleje og udviklet teknologier og innovative hudplejeprodukter, som hjælper med at fremme hudens velvære og reducere synligheden af aldringstegn

Med vores mange års ekspertise og forskning har vi været med til at uddanne og undervise hudeksperter, der gennem professionelle behandlinger og effektive hudplejeprodukter, skaber de bedste betingelser for en strålende hud.

Du kan læse mere om forskellige professionelle behandlinger, og hvordan du med SkinCeuticals hudplejeprodukter kan skabe en supplerende og målrettet rutine.

En kvinde sidder på en behandlerbriks  mens en laege indsprøjter en skønhedsbehandling i hendes kaebe.

DERMAL FILLERS

Dermal fillers er et produkt i en gel-lignende konsistent, der injiceres i huden for midlertidigt at udfylde fine linjer, genskabe volumen i ansigtet og fremme en mere ensartet hudtekstur.

Det er en af de mest anvendte behandlinger til at genoprette volumen i ansigtet og bruges primært til at udfylde fine linjer, skabe volumen til læberne og fremhæve ansigtskonturer.

Hvor en behandling med neurotoksiner, hjælper med at udjævne fine linjer forårsaget af muskelbevægelser, udfylder dermal fillers manglende volumen forårsaget af hudens naturlige aldringsproces.

Der findes flere typer dermal fillers. Er du interesseret i at lære mere om dermal fillers udført på en klinik, så brug vores funktion til at finde en klinik nær dig.

En kvinde sidder på en behandlerbriks mens en kirurg gør en sprøjte klar til brug.

NEUROTOKSINER

Neurotoksiner er en muskellammende behandling, der midlertidigt får muskelaktiviteten til at slappe af, hvor produktet injiceres. Effekten af en injektionsbehandling kan variere afhængigt af det område, der behandles, og det kan derfor være nødvendigt at gentage behandlingen for at bevare de ønskede resultater.

Skønhedsbehandlinger med neurotoksiner reducerer synligheden af rynker i ansigtet, der er forårsaget af muskelbevægelse – eksempelvis smilerynker, bekymringsrynker og nedadvendte mundvige.

Der findes flere forskellige neurotoksiner på markedet, og forskellen på dem ligger i formularen. Du bør altid konsultere med en professionel for at afgøre, hvilket behandling der er rette for dig, hvordan du kan vedligeholde resultaterne med en hudplejerutine hjemme.

Der findes flere typer neurotoksiner. Er du interesseret i at lære mere om neurotoksiner udført på en klinik, så brug vores funktion til at finde en klinik nær dig.
Close-up af en kvinde fra siden, iført beskyttelsesbriller, som er i gang med at få laserbehandling.

IPL-BEHANDLING

IPL-behandlinger er en metode til at reducere forekomsten af rynker, fine linjer, pigmentforandringer, synlige blodkar, rødme og hårfjerning. IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, der gennem højintensivt pulserende lys forbedrer hudens generelle udseende og ensartethed.

Behandlingen specificeres til det område, du finder problematisk. Lysbølgernes energi udvikles til varme, når det rammer det ønskede område. Varmen destruerer elementet, hvilket efterlader hudens udseende mere jævn.

IPL-behandlingen vil sikkert og effektivt reducere synligheden af pigmentering, forårsaget af både solskader og aldring.

Resultater vil ofte være synlige efter første behandling, men det anbefales at gentage behandlingen for at opnå optimale resultater. Kontakt din hudplejeekspert, hvis du vil vide mere om IPL-behandling udført på en klinik.
En smilende kvinde ligger på en briks, mens en laege er i gang med at udføre en ansigtsbehandling.

MEDICINSK ANSIGTSBEHANDLING

En medicinsk ansigtsbehandling følger de samme generelle trin som en klassisk spa-ansigtsbehandling: Ansigtsrens, eksfoliering og fugtighedscreme. Den medicinske ansigtsbehandling adskiller sig ved at inkludere medicinske hudplejeprodukter.

Behandlingen kan tilpasses din huds specifikke behov og kan være et supplement til dermal fillers og behandlinger med IPL. Afhængigt af hvilke behandlinger der udføres, kan behandlingen variere i den tid det tager at gennemføre. Efter proceduren bør du følge den genopretningsproces med de produkter, som din hudekspert har beskrevet.

Medicinske ansigtsbehandlinger kan målrettes til at behandle en bred vifte af hudtilstande, hvilket gør dem velegnede til mange. Kontakt en hudplejeekspert, og få skræddersyet en medicinsk ansigtsbehandling der udføres på en klinik.
En kvindes pande er i fokus, mens en laege forsigtigt med et instrument i sin ene hånd, holder hovedet stille.

MIKRODERMABRASION

En mikrodermabrasion er en mild form for peeling, som eksfolierer det øvre hudlag. Behandlingen kan reducere synligheden af urenheder, fine linjer og rynker samt reducere synligheden af ar og porer.

Behandlingen udføres ved hjælp af et håndholdt instrument med en speciel munding, som består af mikrokrystaller. Behandlingen polerer huden nænsomt, hvilket fjerner døde hudceller, opløser tilstoppede porer og forbedrer hudens tekstur. Resultatet er en strålende hud der fremstår glat, blød og velplejet.

Behandlingens mildere karakter gør den velegnet til alle hudtyper, men vi anbefaler altid, at du konsulterer en hudekspert først. Behandlingen kan være et alternativ til eksempelvis en kemisk peeling, der typisk anvender syrer.

Når du modtager en mikrodermabrasion-behandling udført på en klinik, bør du konsultere din behandler vedrørende den bedste hudplejerutine både før og efter behandlingen. Er du interesseret i at lære mere om mikrodermabrasion udført på en klinik, så brug vores funktion til at finde en klinik nær dig.
En kvinde ses fra siden, mens en laege er i gang med at udføre en ansigtsbehandling med et specialiseret apparat.

MICRONEEDLING

Microneedling er en behandling, hvor bittesmå sting indføres i huden ved hjælp af et håndholdt instrument med en munding bestående af fine nåle.

Behandlingen reducerer synligheden af fine linjer, rynker, pigmentering og grov hudtekstur. Microneedling fungerer ved, at det bryder hudens øvre lag for at lave en kontrolleret skade på huden, der forbedrer den cellulære fornyelse i huden.

Efter behandlingen kan huden være præget af rødme og i de følgende dage kan den føles tør. I ophelingstiden kan du derfor med fordel anvende hudplejeprodukter, som lindrer huden Du bør altid konsultere med en hudekspert, der kan skræddersy en professionel behandling, som passer til dig og din huds tilstand. Er du interesseret i at lære mere om microneedling udført på en klinik, så brug vores funktion til at finde en hudekspert nær dig.
en kvinde får en ansigtsbehandling

IKKE-ABLATIV LASER

En non-ablativ laserbehandling er til dig, der gerne vil forbedre hudens tekstur. Denne form for laserbehandling generer varme under huden for at inducere kontrolleret sårhelingsreaktion på huden, uden at beskadige overfladen.

Modsat en ablativ laserbehandling bryder denne behandling ikke hudens overflade, hvilket gør den mindre invasiv. Det betyder ligeledes at restitutionstiden er betydeligt lavere.

Behandlingen fremmer den cellulære fornyelse i huden og resultatet efterfølgende vil være en forbedring af hudens tekstur, der opleves mere glat, blød og ensartet.

En ikke-ablativ laserbehandling reducerer fine linjer, overfladiske ar og eksisterende porer. Kontakt din hudplejeekspert, og hør om dine muligheder for en non-ablativ laserbehandling udført på en klinik.
En kvinde klemmer en dråbe skønhedsprodukt ud på sin fingerspids

RETINOIDER

Professionelle behandlinger med retinoider fremmer den cellulære fornyelse i huden. Denne behandling er velegnet til hud med tendens til urenheder, synlige aldringstegn og solskader.

Retinoider er en gruppe af hudplejeingredienser, der inkluderer vitamin A og derivater heraf. Denne gruppe af ingredienser stimulerer hudens øverste lag, hvilket kan mindske synligheden af overfladiske ar og fine linjer. Fordi det fremmer hudfornyelsen, stimuleres produktionen af nye blodkar ligeledes, som kan bidrage til en mere ensartet hudtone.

Det anbefales at undgå solens stråler helt, eller bruge et hudplejeprodukt med høj solbeskyttelse, når du bruger retinoider. Vi anbefaler altid, at du konsulterer en hudekspert på en klinik, der kan skræddersy en hudplejerutine, der passer til dig og din hud.
Et elektrisk apparat der bruges under en skønhedsbehandling til huden.

KROPSKONTURERING

Kropskonturering er en ikke-invasiv behandling til kropsformning. Der findes flere forskellige teknologier og løsninger, som kan fremhæve, opstramme eller korrigere din figur, uden brug af kirurgi.
Kropskonturering er til dig, som eksempelvis ønsker at komme af med genstridige fedtaflejringer, eller som efter et vægttab oplever hudslaphed. Det er en behandling, som både kan indebære fedtreduktion og opstamning af huden.

De fleste ikke-kirurgiske behandlinger giver permanente resultater, hvis din vægt holdes stabil.

Flere behandlinger kan være nødvendige alt efter dit ønskede resultat, men vi anbefaler altid en indledende konsultation med en hudekspert, hvis du er interesseret i at lære mere om kropskonturering udført i en klinik. Sammen kan I finde den rette behandling og hudpleje til dig, både før og efter behandlingen.
En kvinder ligger afslappet med lukkede øjne og får en ansigtsbehandling.

KEMISKE PEELINGS

En professionel behandling med kemisk peeling er til dig som ønsker at øge hudens glød og velvære. Der findes flere forskellige kemiske peelings i flere styrker, der effektivt reducerer synligheden af overfladiske ar og solskader.

Denne behandling er udviklet til at eksfoliere huden i forskellige grader, afhængig af hudens tilstand. Fælles for alle kemiske peelings er, at huden stimuleres til at fremme den cellulære fornyelse.

Behandlingen hjælper med at eksfoliere det øverste lag af døde hudceller, opløse tilstoppede porer, udjævne fine linjer og mindske urenheder. Resultatet er en silkeblød hud, der fremstår mere ensartet og med fornyet glød.

Genoprettelsesprocessen efter behandlingen kan med fordel suppleres med hudpleje. Find en klinik i nærheden af dig, og kontakt en af vores hudeksperter i dag. Sammen skræddersyer I behandlingsforløbet til dig og din hudtilstand.

Er du interesseret i at lære mere om kemisk peeling udført på en klinik, så brug vores funktion til at finde en klinik nær dig.

PLEJE AF HUDEN EFTER EN PROFESSIONEL BEHANDLING

Efter en professionel behandling er det en fordel at anvende en hudplejerutine, der passer til dig og din huds tilstand. Det supplerer resultaterne af behandlingen og forbedrer hudens generelle udseende.

Kombinationen af en målrettet og effektiv hudplejerutine derhjemme og professionelle behandlinger på klinikker, skaber de bedste forudsætninger for en synligt forbedret hudtilstand og -velvære. Denne kombination kalder vi integreret hudpleje.

Hos SkinCeuticals tilbyder vi hudpleje, der kan anvendes før og efter behandlingerne til forberedelse, efterbehandling og daglig brug. I samarbejde med dig guider vores hudeksperter dig til den korrekte behandling og pleje.

Tre flasker essens fra SkinCeuticals ligger aestetisk forskudt af hinanden

HUDPLEJERUTINE EFTER BEHANDLING

Udforsk SkinCeuticals produkter, der kan benyttes efter profesionelle behandlinger

Orientation message
For the best experience, please turn your device