Main content

INTEGRERET
HUDPLEJE

Med en kombination af kliniske procedurer, professionelle behandlinger og en personligt tilpasset hudplejerutine med SkinCeuticals’ produkter kan du skabe optimale forudsætninger for en hud, der ser velplejet ud og opnå resultater, der er langtidsholdbare.

HVAD ER INTEGRERET HUDPLEJE?


Integreret hudpleje er en tilgang til hudpleje, der sikrer optimering af hudens udseende. Denne tilgang forener professionelle behandlinger og kliniske protokoller med en personligt tilpasset hudplejerutine, som du kan udføre hjemme. Integreret hudpleje kan anvendes til forbehandling, efterbehandling og daglig brug, og bidrager til at forberede og pleje huden.

Ved at kombinere en skræddersyet hudplejerutine bestående af SkinCeuticals produkter med effektive behandlinger på vores samarbejdsklinikker, kan du opnå en hud, der ser velplejet ud og forbedre udseendet af aldringstegn i huden.

Integreret hudpleje kombinerer dermed tre essentielle områder til langvarige og synlige resultater:


KLINISKE PROCEDURER
På klinikken kan der udføres kliniske procedure som injicerbare behandlinger, dermal fillers og behandlinger med neurotoksiner for at forbedre og reducere fine linjer, rynker, tab af volumen og andre aldringstegn i huden.

PROFESSIONELLE BEHANDLINGER
For at supplere resultaterne, tilbyder vi også professionelle behandlinger på klinikken, såsom kemiske peelings og anti-aging-ansigtsbehandlinger, der udføres af professionelle behandlere.

HUDPLEJE HJEMME
For at komplementere de kliniske resultater og forbedre hudens velvære, kan du få en tilpasset rutine med SkinCeuticals avancerede hudplejeprodukter, der både kan anvendes forud for en behandling og efterfølgende.


FORDELE VED INTEGRERET HUDPLEJE


Fordelene ved integreret hudpleje er tydelige: En omfattende rutine, der kombinerer en effektiv hudplejerutine, kliniske procedurer og professionelle behandlinger, som hjælper med at sikre længerevarende resultater samt hud, der ser velplejet ud.

Formålet med en integreret tilgang til hudpleje er at sikre de mest optimale resultater ved dine behandlinger i klinikken. Med en målrettet og personlig hudplejerutine kan huden forbehandles, forud for en professionel behandling. Efter behandlingen kan du med de rette produkter hjælpe huden til at restituere og reducere rødme og øvrige eftervirkninger.

Med SkinCeuticals’ avancerede hudplejeprogrammer, kan du supplere resultaterne ved hjælp af produkternes beroligende og genopbyggende egenskaber.

PROFESSIONELLE BEHANDLINGER

På klinikken kan du få rådgivning om professionelle behandlinger og vejledning til den optimale hudplejerutine hjemme.

Læs mere om de behandlinger, der tilbydes på klinikker landet over.

FIND EN SKINCEUTICALS PROFESSIONEL

En velplejet hud begynder hos en professionel. Find en klinik nær dig, og få personlig rådgivning om behandlinger og hudpleje hjemme.

Orientation message
For the best experience, please turn your device