Main content

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

Oplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyre er et korrigerende serum, der hjælper huden til at blive mere fast, glattere og fyldigere.

H.A. Intensifier Corrective Serum er et korrigerende serum, fyldt med hyaluronsyre, som er en kraftf ... Læs hele beskrivelsen

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

Oplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyre er et korrigerende serum, der hjælper huden til at blive mere fast, glattere og fyldigere.

Loading...
Find en klinik
H.A. Intensifier Corrective Serum er et korrigerende serum, fyldt med hyaluronsyre, som er en kraftfuld fugtbinder, der hjælper med at regulere fugtniveauet i huden. Med alderen reduceres hyaluronsyreniveauet gradvist, hvilket kan resultere i aldringstegn.

HA Intensifier Corrective er desuden beriget med proxylane og lakridsrodsekstrakt. Proxylane® er et sukkerprotein udvundet fra bøgetræ, som fremmer cellefornyelsen. Ekstrakterne fra lakridsrod og lilla ris er med til at hjælpe hyaluronsyre med at binde og bevare fugten i huden.

Kombinationen af disse ingredienser bidrager til en højere fugtbalance, fylde og fasthed i huden, samtidig med at huden udglattes, blødgøres og får mere fylde. Takket være den avancerede produktformulering tilfører HA Intensifier Corrective huden hyaluronsyre og bidrager til at binde fugt i hudens yderste lag.
H.A. Intensifier Corrective Serum er et multifunktionelt, fugtgivende serum, der kan anvendes af alle hudtyper.

Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Tilfører huden hyaluronsyre
• Styrker hudens fugtbalance
• Giver fylde og fasthed
• Gelkonsistens gør produktet nemt at påføre
• Kan anvendes i kombination med fillere
Anvend H.A. Intensifier Corrective Serum én til to gange dagligt. Doser 4-5 dråber ud i håndfladen og dup produktet på pande, kinder, hage og hals. Massér nænsomt produktet ind i huden.

Hvis du anvender produktet som led i din morgenrutine kan du med fordel gøre det efter et SkinCeuticals serum med vitamin C og før solbeskyttelse.

Hvis du bruger retinol om aftenen, skal dette produkt påføres efter produkter, der indeholder retinol.
Ekstrakt af lilla ris og lakridsrod (dipotassium glycyrrhizate)
Er kendt for sin beroligende egenskaber. Denne ingrediens hjælper med at forbedre hudens udstråling og reducere en mat hudtone.

Hyaluronsyre
Dette fugtighedsbevarende middel kan holde 1.000 gange sin egen vægt i vand, hvilket gør denne ingrediens effektivt til at opretholde fugten i huden.

Proxylane™
Udviklet til at genoprette vand og næringsstoffer, så hudens fasthed forbedres, og synligheden af rynker og smilerynker reduceres

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device