Main content

PHYTO CORRECTIVE SERUM

Oplev SkinCeuticals Phyto Corrective Gel Serum der indeholder botaniske ingredienser, som fugter og beroliger huden, mens den reducerer synligheden af rødme.

Phyto Corrective Serum er en let gelé, velegnet til sensitiv hud. Produktets styrkende egenskaber hj ... Læs hele beskrivelsen

Phyto Corrective

PHYTO CORRECTIVE SERUM

Oplev SkinCeuticals Phyto Corrective Gel Serum der indeholder botaniske ingredienser, som fugter og beroliger huden, mens den reducerer synligheden af rødme.

Loading...
Find en klinik
PDP faneblade
Phyto Corrective Serum er en let gelé, velegnet til sensitiv hud. Produktets styrkende egenskaber hjælper med at berolige huden og formlen indeholder planteekstrakter af agurk og timian. Dette hjælper med at fremme en klarere og mere jævn hudtone.

Andre nøgleingredienser i produktet er blandt andet hyaluronsyre og oliven, og sammen har de alle til formål at berolige og tilføre fugt. Hyaluronsyre er en effektiv fugtbinder, der kan binde 1.000 gange sin egen vægt i vand. Med alderen falder produktionen af hyaluronsyre i huden og kan tilføres med produkter. Desuden indeholder serummet morbær, som modvirker ujævn pigmentering og klarer huden op. Den essentielle olie, eukalyptus, virker kølende og beroligende på huden.

Serummet er ideelt for sensitiv hud med rødme og tendens til urenheder. I samme serie findes også den kølende Phyto Corrective Masque og Phyto Corrective Essence Mist.
SkinCeuticals Phyto Corrective serum er også god som pleje og behandling efter en dag i solen. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Let og fugtgivende pleje mod urenheder
• Beroliger irriteret hud
• Hjælper med at forberede huden efter æstetiske behandlinger
• Reducerer rødme efter behandlinger
• Ideel til sensitiv hud eller problemhud
Anvend Phyto Corrective serum som led i din hudplejerutine både morgen og aften. Påfør 2-3 dråber på tørt ansigt, efter rens og toner, og inden anvendelse af ansigtscreme og solbeskyttelse.
Timian- og agurkeekstrakt
Planteekstrakter der har vist sig at berolige huden.

Morbær
Ekstrakt af rødder fra hvide morbær hjælper med at forbedre synligheden af misfarvning.

Hyaluronsyre
Et fugtighedsbevarende middel, der kan holde 1.000 gange sin egen vægt i vand, fugter huden og ikke tilstopper porerne, hvilket gør det til en ideel ingrediens til hud med tendens til urenheder.
PDP produkt sociale links mobil
PDP servicenotifikationer
PDP rutine afsnit
PDP bedømmelser

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrin
PDP slot 3 afsnit
PDP slot 1 afsnit
Orientation message
For the best experience, please turn your device