Main content
AERATED SILICA CLP

L-ASKORBINSYRE (C-VITAMIN)INGREDIENT 101

L-askorbinsyre er den kemiske betegnelse for C-vitamin, det samme C-vitamin som findes i citrusfrugter, peberfrugter, jordbær og andre frugter og grøntsager. C-vitamin i kosten er vigtigt for den rigtige ernæring og gør mere end at styrke dit immunsystem. Det er en antioxidant, der hjælper med at beskytte huden for at reducere påvirkning forårsaget af soleksponering og andre miljøfaktorer, der fører til alderstegn. Brug af C-vitamin kan også hjælpe med at reducere rynker og fine linjer ved at forbedre elasticitet og fasthed, som reduceres med alderen.

C-vitamin i hudpleje er en effektiv ingrediens, der supplerer andre højtydende ingredienser for at bidrage til opretholdelse af god tilstand af huden og forbedre hudens velbefindende, som nemt påvirkes af miljøbelastninger. C-vitamin kan bruges på fedtet, normal, tør og sensitiv hud. Påfør et par dråber L-askorbinsyre om morgenen hver dag for optimalt resultat.

Flere fordele ved C-vitamin i hudpleje:

  • Velegnet til de fleste hudtyper.
  • Kan virke beroligende, når huden er forbrændt af solen.
  • Forbedrer hudtonens ensartethed.
  • Optimerer hudens kvalitet.


C E Ferulic serum

C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

Dette serum tilbyder effektiv beskyttelse mod ydre miljøpåvirkninger, neutraliserer frie radikaler og efterlader huden opstrammet og strålende.

Fås kun i én størrelse
30 ml
AOX+ Eye Gel

AOX+ EYE GEL® PLEJE TIL HUDEN OMKRING ØJNENE

Oplev SkinCeuticals AOX+ Eye Gel® pleje til huden omkring øjnene. Denne formular er beriget med antioxidanterne phloretin, L-ascorbinsyre og ferulsyre.

SERUM 10® MED ANTIOXIDANTER

SERUM 10® MED ANTIOXIDANTER

Oplev Serum 10®, der er et serum med antioxidanterne L-askorbinsyre (C-vitamin) og ferulsyre. Dette serum er god til sensitiv hud og beskytter mod ydre miljøpåvirkninger.

Fås kun i én størrelse
30 ml
Silymarin CF serum

SILYMARIN CF® SERUM

Oplev Silymarin CF® serum med C-vitamin, der hjælper med at beskytte fedtet hud, med tendens til urenheder, mod ydre miljøpåvirkninger. Denne formular er klinisk dokumenteret og reducerer oxidativt stress og urenheder.

Fås kun i én størrelse
30 ml
Phloretin CF serum

PHLORETIN CF® SERUM

Oplev Phloretin CF®, der hjælper med at beskytte huden mod ydre miljøpåvirkninger og skadelige frie radikaler. Formularen, som består af antioxidanter, hjælper med at reducere synligheden af pigmenteringer.

Fås kun i én størrelse
30 ml


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device