Main content

SKINCEUTICALS HUDPLEJEINGREDIENSER

Se ingredienserne i vores hudplejeformler. Læs om vores ingredienser – fra baicalin til E-vitamin – og se, hvordan de hver især virker på specifikke hudtilstand.

SKINCEUTICALS HUDPLEJEINGREDIENSER

Se ingredienserne i vores hudplejeformler. Læs om vores ingredienser – fra baicalin til E-vitamin – og se, hvordan de hver især virker på specifikke hudtilstand.

SE I ALFABETISK RÆKKEFØLGE

ALGEEKSTRAKTER

Alger er en enkel gruppe vandorganismer, der kan lave fotosyntese. I hudpleje har nogle algeekstrakter vist sig at virke som blødgørende og beroligende ingredienser, der kan levere mange forskellige næringsstoffer til huden.
Findes i: Daily Moisture

AZELAIC ACID (AZELAINSYRE)

Azelainsyre er en alsidig hudplejeingrediens, der har vist sig at have antioxidant- og andre gavnlige egenskaber. Azelainsyre kan hjælpe med at mindske synligheden af misfarvninger, lyse pletter og andre ujævnheder i huden.
Findes i: Phyto A+ Brightening Treatment

BAICALIN

Baicalin er en flavonoid-antioxidant afledt af rødderne fra pragtskjolddragerplanten. Det er en potent antioxidant med beroligende egenskaber og har vist sig at hjælpe med at beskytte huden mod miljøpåvirkninger.
Findes i: Resveratrol B E

BLUEBERRY EXTRACT (BLÅBÆREKSTRAKT)

Blåbærekstrakt er et ekstrakt med en antioxidanteffekt, der styrker hudens matrix og modvirker dannelsen af rynker.
Findes i: A.G.E. Interrupter Advanced, A.G.E. Eye Complex

CERAMIDER

Ceramider er voksagtige lipidmolekyler, der findes naturligt i det yderste lag af epidermis og spiller en vigtig rolle i hudens lipidbarrierefunktion. Når de påføres topisk, virker ceramider synergetisk, så de hjælper med at øge fugten i huden og fremme en optimal barrierefunktion. SkinCeuticals’ ceramider er formuleret syntetisk, så de er bioidentiske med hudens naturlige ceramider.
Findes i: Triple Lipid Restore 2:4:2


CUCUMBER EXTRACT (AGURKEEKSTRAKT)

Denne agurkekstrakt indeholder C-vitamin og aminosyrer, der er kendt for at hjælpe med at nære, fugte og berolige huden.
Findes i: Phyto Corrective, Phyto Corrective Mask

CITRIC ACID (CITRONSYRE)

En alfahydroxysyre af naturlig oprindelse, der hjælper med at stimulere cellefornyelsen for at eksfoliere huden. Findes også naturligt i citrusfrugter.
Findes i: Blemish + Age Defense


E-VITAMIN (ALFA-TOCOPHEROL)

Denne kraftfulde antioxidant er en potent form for E-vitamin, og den kan udvindes syntetisk eller naturligt fra en række forskellige fødevarer, såsom vegetabilske olier. Alfa-tocopherol er en kilde til E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i neutraliseringen af frie radikaler, fugtning af huden og i at mindske forekomsten af synlig aldring.
Findes i: C E Ferulic®, Resveratrol B E, Daily Moisture

FEDTSYRER

Fedtsyrer findes naturligt i en lang række animalske og vegetabilske kilder såsom fisk, frø og nødder, og hjælper med at bevare hudens lipidstruktur for at optimere den samlede lipidbalance. SkinCeuticals bruger kun vegetabilske kilder til fedtsyrer i sine formler.
Findes i: Triple Lipid Restore 2:4:2

FERULIC ACID (FERULINSYRE)

Ferulinsyre neutraliserer frie radikaler og supplerer de antioxidantiske fordele ved C- og E-vitamin for at give synlige anti-ageing-fordele. Denne kraftfulde antioxidant findes i cellevæggene på planter som hvede, ris, jordnødder, appelsiner og æbler.
Findes i: C E Ferulic®, AOX+ Eye Gel, Serum 10,Silymarin CF, Phloretin CF®

GLAUCINE (GLAUCIN)

Glaucin udvindes af den gule valmueplante og er en alkaloidforbindelse, der spiller en vigtig rolle for huden, blandt andet ved at bidrage til at holde huden sund og stærk for at mindske synlige alderstegn og give huden et ungdommeligt udseende.
Findes i:Tripeptide-R Neck Repair

GLYCERIN

Denne kraftfulde fugtgivende ingrediens har vandbindende egenskaber, der hjælper med at give intens fugt. SkinCeuticals bruger kun vegetabilske glycerinkilder i sine formler.
Findes i:Blemish + Age Cleanser, Clarifying Clay Masque

GLYCOLIC ACID (GLYKOLSYRE)

Glykolsyre hyldes som den gyldne norm inden for kemisk eksfoliering og er den mindste AHA-syre (alfahydroxysyre). Denne kraftfulde ingrediens er kendt for sin evne til at give en ensartet eksfoliering af huden ved at hjælpe med at fremme cellefornyelsen for at forbedre udseendet af fine linjer, hudtekstur, hudtone og glød. Glykolsyre er en effektiv ingrediens til forskellige hudtilstande, herunder mat hud, ujævn tekstur og hudtone samt urenheder.
Findes i: Glycolic Renewal Cleanser, Glycolic 10 Renew Overnight, Blemish + Age Defense, Blemish + Age Cleanser

HYALURONSYRE

Hyaluronsyre er en fremragende fugtgiver, når den påføres huden. En kraftfuld fugtgiver, der giver langvarig genfugtning og forbedrer hudens tekstur.
Findes i: H.A. Intensifier, Hydrating B5 Gel, Retexturing Activator, Phyto Corrective Gel, Hydrating B5 Mask, Phyto Corrective Mask, Antioxidant Lip Repair

HYDROXYETHYL UREA

Denne fugtighedsbevarende ingrediens er syntetisk fremstillet og hjælper med at genopfylde og bevare hudens fugtniveauer. Udover sin kraftfulde fugtgivende evne er den også med til at stimulere cellefornyelsen på hudens overfladen.
Findes i: Retexturing Activator

HEPES

Denne syntetisk fremstillede syre aktiverer naturlige enzymer i huden for at hjælpe med at opløse bindingerne, der binder døde hudceller til overfladen, for at give en jævn eksfoliering.
Findes i: Retexturing Activator, Simply CleanKOMBUCHA

Denne ingrediens af naturlig oprindelse er et biprodukt fra tegæringsprocessen, der er kendt for at blødgøre huden og give den en strålende glød.
Findes i: Retexturing Activator

L-ASKORBINSYRE (C-VITAMIN)

C-vitamin (L-askorbinsyre) findes naturligt i frugt og grøntsager og hyldes for sine kraftfulde antioxidantegenskaber. I sin rene form hjælper C-vitamin med at neutralisere frie radikaler for at beskytte mod oxidativt stress, og giver synlige anti-ageing-fordele. SkinCeuticals C-vitamin-antioxidanter er velegnede til alle hudtyper og har en nøje sammensætning for øget effektivitet, absorption og stabilitet.
Findes i: C E Ferulic®, AOX+ Eye Gel, Serum 10, Silymarin CF, Phloretin CF®

LHA-SYRE

LHA-syre er et derivat af salicylsyre og hjælper med at fremme cellefornyelsen ved hjælp af målrettet eksfoliering. Den har også vist sig at rense porerne og forfine hudens overflade.
Findes i: Blemish + Age Defense, Blemish + Age Cleanser, Blemish + Age Toner


NATURLIGT KOLESTEROL

Kolesterol findes naturligt i kroppen og er en af de overvejende lipider i huden. I topiske hudplejeprodukter er denne ingrediens kendt for at fremskynde barrierens evne til at komme sig i aldrende hud.
Findes i: Triple Lipid Restore 2:4:2

NIACINAMID (B3-VITAMIN)

Niacinamid er også kendt som B3-vitamin og er et vandopløseligt vitamin, der findes naturligt i gær, kød, fisk, mælk, æg, grønne grøntsager, bønner og korn. Topisk påføring af niacinamid har vist sig at styrke hudens fugtbarriere og mindske forekomsten af pigmentering og pletter.
Findes i: Discoloration Defense Serum, Advanced Brightening UV Defense SPF50, A.G.E. Interrupter Advanced

OLIVE LEAF EXTRACT (OLIVENBLADEKSTRAKT)

Dette blødgørende planteekstrakt udvindes af olivenblade og er rigt på antioxidanter. Ekstraktets fugtgivende egenskaber gør, at det har en velgørende effekt på tørre hudtyper.
Findes i: Phyto Corrective Gel, Phyto Corrective Mask

OPTISKE LYSSPREDERE

Optiske lysspredere er designet til at reflektere og omdirigere lys, og hjælper med at sprede lyset jævnt over en flade. Inden for hudpleje spreder optiske lysspredere lyset for at hjælpe med at minimere forekomsten af ujævnheder i huden eller uens hudtone omkring øjnene.
Findes i: A.G.E. Eye Complex

PHLORETIN

Phloretin er en potent antioxidant, der effektivt beskytter mod miljøskader forårsaget af frie radikaler, og samtidig reducerer tegn på pigmentering og forbedrer hudtonen generelt. Phloretin findes i SkinCeuticals Phloretin CF, Phloretin CF Gel og AOX+ Eye, og fordelene ved phloretin forstærkes af de andre antioxidanter, der er inkluderet i disse formler.
Findes i: Phloretin CF®, AOX+ Eye Gel

PHYTIC ACIDE (FYTINSYRE)

Denne effektive ingrediens findes naturligt i bælgplanter og frø og har en dobbelt virkning: Den har både en eksfolierende og opklarende effekt på huden. Den hjælper med at modvirke de negative virkninger af ydre faktorer, der kan forårsage mathed, og øger i stedet hudens klarhed og glød.
Findes i: Glycolic 10 Renew Overnight, Glycolic Renewal Cleanser

PHYTOSPHINGOSINE (FYTOSFINGOSIN)

Dette derivat af ceramider hjælper med at stimulere hudens naturlige genopbyggelsesproces.
Findes i: A.G.E. Interrupter

PROXYLANE™

Dette patenterede molekyle udvindes af bøg gennem en grøn kemiproces, som også er miljøeffektiv og hjælper med at støtte hudens matrix og booste hudens fugtniveau.
Findes i: A.G.E. Interrupter, A.G.E. Eye Complex, H.A. Intensifier, A.G.E. Interrupter Advanced

PURPLE RICE EXTRACT (LILLA RISEKSTRAKT)

Lilla risekstrakt stammer fra oryza sativa, en rissort fra Kina, og hjælper med at bevare hyaluronsyreindholdet i huden.
Findes i: H.A. Intensifier


RESVERATROL

Resveratrol er kendt som "the longevity molecule" og udvindes fra vindrueskaller, blåbær, hindbær og forskellige andre planter, f.eks. vejpileurt. Molekylet er kendt for sine kraftfulde antioxidative egenskaber og antiaging-effekt, som blandt andet styrker hudens naturlige antioxidative forsvarssystem, der hjælper med at neutralisere frie radikaler.
Findes i: Resveratrol B E

RETINOL

Retinol er en form for A-vitamin (retinolsyre), som klinisk dokumenteret hjælper med at forbedre udseendet af aldrende hud. Retinol har vist sig at hjælpe med at forbedre ujævn hudtone, fremme cellefornyelsen på hudens overflade og reducere synligheden af fine linjer og rynker.
Findes i: Retinol 0.3, Retinol 0.5, Retinol 1.0, Tripeptide-R Neck Repair

SALICYLSYRE

Salicylsyre er en effektiv ingrediens til dig med fedtet hud og tendens til akne samt andre hudproblemer. Denne betahydroxysyre hjælper med at eksfoliere huden og mindske porerne.
Findes i: Blemish + Age Defense , Blemish + Age Toner, Blemish + Age Clenaser, Silymarin CF

SILYMARIN

Silymarin er en kraftfuld, naturligt udvundet hudplejeingrediens, der har antioxiderende egenskaber. Den har vist sig at reducere lipidperoxidationen, som kan spredes i urenheder.
Findes i: Silymarin CF

THYME EXTRACT (TIMIANEKSTRAKT)

Dette planteekstrakt findes naturligt i timianplantens blade og blomster og er rigt på thymol, der er kendt for sine beroligende egenskaber.
Findes i: Phyto Corrective Mask, Phyto Corrective Gel,Phyto A+ Brightening Treatment, Phyto Corrective Essence Mist

TITANIUM DIOXIDE (TITANDIOXID)

Titandioxid er et mineral, der anvendes som et mineralsk UV-filter. Dette UV-filter hjælper med at beskytte mod UV-stråler ved at danne en film på huden, der reflekterer strålerne.
Findes i: Mineral Radiance UV Defense SPF 50

TRANEXAMIC ACID (TRANEXAMSYRE)

Tranexamsyre anvendes ofte inden for dermatologi til at modvirke pigmenteringer på huden og er en kraftfuld ingrediens, der er kendt for sin evne til at forbedre udseendet af pigmenteringer.
Findes i: Discoloration Defense

TRANSLUCENT COLOR SPHERES (GENNEMSIGTIGE FARVEKUGLER)

Denne forbedrede teknologi af jernoxidsfærer forstærker hudens naturlige tone og glød, samtidig med at den giver en universel farvenuance, der passer til de fleste hudtoner.
Findes i: Mineral Radiance UV Defense SPF 50

TRI-PEPTIDE (TRIPEPTID)

Peptider er forbindelser bestående af to eller flere sammenkædede aminosyrer. Antallet af aminosyrer, der indgår i et peptid, afgør, om det er et dipeptid (to peptider), tripeptid (tre peptider) eller flere.
Findes i: Tripeptide-R Neck Repair


VITAMIN B5 (B5-VITAMIN)

Dette essentielle næringsstof, som også kaldes pantotensyre, findes naturligt i laks, avocado, solsikkefrø, broccoli m.m. B5-vitamin er med til at stimulere hudens naturlige genopbyggelsesproces. SkinCeuticals bruger kun vegetabilske kilder til B5-vitamin i sine formler.
Findes i: Hydrating B5 Gel, Hydrating B5 Mask

Orientation message
For the best experience, please turn your device