Main content

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIGTSCREME

Oplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansigtscreme, der indeholder en høj koncentration af lipider, stimulerer lipidfornyelsen og optimerer hudens ydre barrierebeskyttelse.

Triple Lipid Restore 2:4:2 er en ansigtscreme der stimulerer lipidfornyelsen, nærer tør hud og forbe ... Læs hele beskrivelsen

Triple Lipid Restore 2:4:2
CORRECT

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIGTSCREME

Oplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansigtscreme, der indeholder en høj koncentration af lipider, stimulerer lipidfornyelsen og optimerer hudens ydre barrierebeskyttelse.

Loading...
Find en klinik
Triple Lipid Restore 2:4:2 er en ansigtscreme der stimulerer lipidfornyelsen, nærer tør hud og forbedrer hudens overordnede udstråling og tekstur. Denne ansigtscreme reducerer synligheden af fine linjer og rynker og indeholder den unikke, optimale kombination af de tre fedtstoffer, også kaldet lipider: 2 % ceramider 1 og 3, 4 % naturligt kolesterol og 2 % fedtsyrer.

Ceramider, kolesterol og fedtsyrer er det, der styrker hudbarrieren. Lipider kan ikke opløses i vand, og de fungerer derfor en slags beskyttende lag, der holder fugten i huden inde og skadelige partikler i luften ude.

Denne ansigtscreme sikrer derfor, at hudbarrieren opretholdes og fungerer optimalt, så huden ikke opleves tør og irriteret og dermed ældes hurtigere. Samtidig bidrager det til, at huden på bedst mulig måde kan regenerere sig selv, mens cremen også tilfører fugt og bidrager til en smuk udstråling.

Triple Lipid Restore 2:4:2® indeholder desuden en blanding af lavendel-, rosmarin- og pebermynteolie, som er essentielle olier, der virker beroligende og afkølende på huden.
Triple Lipid Restore 2:4:2 genopretter hudens essentielle lipider og sikrer at hudbarrieren fungerer optimalt. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Tilfører overfladelipider til huden
• Genopretter hudens beskyttende barriere mod tab af fugt
• Forbedrer udseendet af hudens ensartethed og udstråling
• Let og hurtigt absorberende konsistens
Anvend Triple Lipid Restore 2:4:2 to gange dagligt efter rens, toner og eventuelt serum. Påfør cremen i ansigtet, på halsen og på brystet i en lille mængde på fingerspidserne, varm produktet op og massér det ind i huden med cirkulære bevægelser.
Ceramider 1 og 3
Det er dokumenteret, at disse øger fugtniveauet og styrker den ydre barrierefunktion i huden.

Kolesterol
Denne ingrediens fremskynder gendannelsen af barrierer i hud med aldringstegn og giver huden synlig fyldighed.

Fedtsyrer
Bidrager til lipidernes strukturelle integritet og optimerer hudens overordnede lipidbalance.

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device