Main content

En samtale med Sofia Richie Grainge og Dr. Mamina Turegano: Nå dine hudplejemål med integreret hudpleje

Få mere at vide om SkinCeuticals Integrerede Hudpleje , og følg med Sofia Richie Grainge på hvert skridt af hendes rejse med integreret hudpleje fra konsultation til rutinen derhjemme.
29 feb. 2024


Artikeloversigt

  • Sofia Richie Grainge har længe brugt SkinCeuticals produkter – hun begyndte allerede som teenager, da hun søgte rådgivning hos en hudlæge om sine hudproblemer som akne og dermatitis.
  • Dr. Mamina Turegano anbefaler SkinCeuticals C E Ferulic som et antioxidantserum, der beskytter mod miljøpåvirkning og giver en mere jævn hudtone, hvilket giver en strålende teint.
  • Dr. Mamina anbefaler en kemisk peeling for hudens tekstur og tone, som model og designer Sofia kan bruge i sin hudplejerutine.
  • Som supplement til behandlingen på klinikken anbefaler Dr. Mamina Turegano "The Sofia Bundle", som indeholder den patenterede antioxidantteknologi C E Ferulic.

Som model, influencer på sociale medier, spirende designer og datter af musiklegenden Lionel Richie er Sofia Richie Grainge ikke uvant med livet i rampelyset. (Hendes luksuriøse bryllup i 2023 med Elliott Grainge på den franske riviera var intet mindre end spektakulært.) Med et ønske om at tage resultaterne af sin hudplejerutine til næste niveau mødtes Sofia med hudlægen Mamina Turegano for at lære mere om SkinCeuticals filosofi om integreret hudpleje og få sin første kemiske peeling nogensinde.

Konsultationen

En grundig konsultation, der omfatter en hudvurdering, er et af de vigtigste trin, når du gerne vil vide mere om en professionel behandling eller procedure. Det er vigtigt, at eksperten forstår patientens bekymringer og mål, så han eller hun kan forklare fordelene og eventuelle andre særlige overvejelser i forbindelse med en bestemt behandling.


Corrective moisturizers

SOFIA RICHIE GRAINGE: Jeg har glædet mig så meget til at møde dig og finde ud af alt det, du ved om hud. Jeg har så mange spørgsmål!

DR. MAMINA: Det har jeg også, Sofia. Jeg besvarer gerne dine spørgsmål og fortæller dig mere om SkinCeuticals.

GRAINGE: Jeg har kæmpet med hudproblemer hele mit liv. Jeg var til hudlæge første gang, da jeg var 13. Det var faktisk min fars idé, så jeg kunne lære mere om min hud, og hvordan jeg passer på den. Faktisk anbefalede min første hudlæge SkinCeuticals, så det har været en del af min rutine lige siden, fordi det har virket for mig.

DR. MAMINA: Det lyder godt. Alle bør få muligheden for at passe på deres hud, selv fra en ung alder.

GRAINGE: Jeg har haft en rutine, så længe jeg kan huske, men jeg tror, det handler om at holde ved. Hvornår mener du, at det er et passende tidspunkt at begynde at bruge en hudplejerutine?

DR. MAMINA: Jeg får ofte det spørgsmål, og jeg tror, at det rigtige tidspunkt er, når man begynder at bemærke forandringer. Det kan være helt fra før teenageårene, hvor en mild rens, fugtighedscreme og solcreme burde være nok. Når man er fyldt 20 år, kan man begynde at kigge på hudpleje, der retter sig mod specifikke problemer, eller anti-aging-hudpleje.

Corrective moisturizers

RICHIE GRAINGE: Jeg gik til hudlæge på grund af min teenageakne, men det forsvandt mere eller mindre i starten af tyverne. Men for omkring et år siden begyndte jeg at få dermatitis-besvær. Jeg arbejder mere, så måske er det makeupbørsterne eller de forskellige produkter, jeg eksperimenterer med. Det sker også, når årstiderne skifter. Mit problemområde er omkring munden, og når jeg får udslæt, er det altid her. Af en eller anden grund oplever jeg det nu også ved mine tindinger, hvilket jeg aldrig prøvet før.

DR. MAMINA: Dermatisis kan skyldes en række forskellige årsager. Når du siger, at du oplever udslæt, når du bruger forskellige produkter, og når vejret skifter, lyder det, som om din hud er lidt mere følsom, end den plejer – og det er helt normalt. Enhver ændring, som f.eks. forskellige produkter eller skiftende vejrforhold, kan være et chok for huden og påvirke hudbarrieren. Det kan gøre huden modtagelig for andre ting som urenheder.

RICHIE GRAINGE: Min hud er virkelig tør, men samtidig er den virkelig fedtet, hvilket er meget forvirrende. Jeg har hørt så mange forskellige ting som at bruge flere produkter og bruge færre produkter, og jeg synes personligt, at 'less is more'.

DR. MAMINA: Hver gang nogen oplever problemer med irriteret hud, beder jeg dem om at tone det ned og holde deres rutine superenkel. Brug en mild rens og fugtighedscreme. Det er det hele. Hold det til en enkel rutine, indtil huden genopretter sig, og tilføj derefter langsomt dine andre produkter igen.

RICHIE GRAINGE: Jeg har også nogle ar fra min akne i teenageårene. Er der nogen produkter, du vil anbefale til mig? Jeg er altid åben for at prøve nye ting.

DR. MAMINA: Jeg er en stor fan af SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2, der holder din hud næret og fugtet. Det er en skøn creme, der matcher forholdet mellem lipider – især kolesterol, ceramider og fedtsyrer – i din hudbarriere. Den er virkelig god til at genoprette din hudbarriere. Den forbedrer også fine linjer og tekstur og har vist sig at reducere synligheden af porer med 44 % efter 8 uger.

RICHIE GRAINGE: Det vidste jeg ikke. Den vil jeg prøve.

DR. MAMINA: Det er også rigtig vigtigt at bruge solcreme hver dag, også selvom du ikke er udenfor. Ved regelmæssig daglig brug hjælper du med at forebygge fremskyndede alderstegn som mørke pletter og rynker. Og selvfølgelig har det den ekstra bonus, at den hjælper med at forebygge hudkræft.

RICHIE GRAINGE: Jeg har læst, at SPF har rigtigt gode anti-aging-fordele.


Corrective moisturizers

DR. MAMINA: Det er helt korrekt! Ud over en mild rens, fugtighedscreme og solcreme anbefaler jeg på det kraftigste, at du bruger et antioxidantserum om morgenen, hvis du vil gøre mere for at booste hudens glød. En af de mest potente antioxidanter er C-vitamin, og SkinCeuticals har et af de bedste serummer. Det hedder C E Ferulic.

RICHIE GRAINGE: Jeg elsker C E Ferulic så meget. Det er mit yndlingsprodukt.

DR. MAMINA: C E Ferulic arbejder sammen med din solcreme for at bekæmpe påvirkning forårsaget af miljømæssige faktorer som UV-stråler, forurening, cigaretrøg og alle de andre ting, der kan påvirke hudbarrieren. Det hjælper også med at bekæmpe synligheden af fine linjer og rynker. På overfladeniveau hjælper det med at udjævne hudtonen, så du får en klar og strålende hud.

RICHIE GRAINGE: Og vil du sige, at det er velegnet till personer med sensitiv hud?

DR. MAMINA: Ja, det vil ikke forårsage urenheder eller opblusninger. Du skal bare bruge et par dråber og følge op med solcreme om morgenen.

RICHIE GRAINGE: Hvilken professionel procedure vil du anbefale til min hud?

DR. MAMINA: Da du er ung, tror jeg, at en kemisk peeling ville være fantastisk at starte med. Fordi du har en historie med sensitiv hud, skal den være skånsom. Den SkinCeuticals-peel, jeg tænker på til dig, hedder Gel Peel GL. Den kombinerer glycolic- och lactic acids og eksfolierer overfladeceller, virker udjævnende på fine linjer og rynker, forbedrer pigmentering, reducerer irritation og fugter huden, så den omhandler både akne og de forskellige problemer, du nævner.

RICHIE GRAINGE: Vil det hjælpe på mine ar fra akne?

DR. MAMINA: Kemiske peelinger hjælper med at forbedre hudens tekstur, bl.a. ar fra akne. De hjælper også mod pigmentering, fine linjer og rynker.

RICHIE GRAINGE: Jeg glæder mig ... Det bliver fantastisk! Jeg har aldrig fået en kemisk peeling før, så jeg ved ikke, hvad jeg kan forvente. Hvad kan jeg gøre før proceduren for at få de bedste resultater?

DR. MAMINA: Et produkt, jeg anbefaler, at du skal bruge før din peeling, er Cell Cycle Catalyst. Det vil hjælpe med at fremskynde hudcellefornyelsen. Det hjælper også din hud med at absorbere peelingen bedre, samtidig med at det gør andre gode ting som at forbedre fine linjer og virker udjævnende på huden. Det andet produkt, jeg vil have, at du bruger hver dag, er C E Ferulic. Ud over at hjælpe med at beskytte din hud mod miljømæssige faktorer vil det virkelig hjælpe med at prime din hud.

RICHIE GRAINGE: Som dermatolog er jeg sikker på, at du har prøvet tusindvis af produkter. Hvorfor kan du lide SkinCeuticals?

DR. MAMINA: En af grundene til, at jeg elsker SkinCeuticals, og hvorfor så mange dermatologer elsker SkinCeuticals, er på grund af videnskaben og forskningen bag deres formler og ingredienser. Vi ved, at disse ingredienser virker, og derfor ser vi resultater.


Integreret hudpleje

SkinCeuticals mener, at nøglen til langvarige og omfattende resultater er en kombination af professionelle procedurer og hudpleje derhjemme, der er designet til at supplere de resultater, der opnås med behandlinger på klinikken.

DR. MAMINA: SkinCeuticals er pionerer inden for noget, der hedder integreret hudpleje. Det betyder, at deres produkter er skabt til at supplere klinikbehandlinger og hjælpe med at minimere eftervirkningerne af procedurer som lasere, peeling, microneedling eller injektioner.

RICHIE GRAINGE: Wow ... Så meget videnskab! Hvilken slags procedurer?

DR. MAMINA: Når du bruger SkinCeuticals-produkter sammen med bl.a. kemisk peeling, lasere, microneedling og injektioner, supplerer de behandlingerne og kan hjælpe med at give endnu bedre resultater. Integreret hudpleje handler også om at gøre huden klar til procedurer. Hvis en patient f.eks. får en kemisk peeling, skal jeg klargøre huden med et skånsomt eksfolierende produkt som Glycolic 10 Renew Overnight. Efter peelingen kan de bruge C E Ferulic, der virkelig vil trænge ind i huden. Ca. en uge efter en peeling kan du tilføje andre produkter, der kan hjælpe dig med at nå dine mål om en bedre hud.

RICHIE GRAINGE: Jeg har aldrig rigtig tænkt over, hvordan kombinationen af produkter og procedurer giver dig mere for pengene og mere omfattende resultater frem for at bruge dem alene.


Hudpleje efter en procedure

Den rigtige hudplejerutine derhjemme er nøglen til at optimere resultaterne af enhver professionel procedure. Din SkinCeuticals-hudplejeekspert vil skræddersy din efterbehandlingsrutine til dine unikke hudproblemer og mål.


RICHIE GRAINGE: Jeg er en planlægger, og jeg kan godt lide at være forberedt. Så hvad skal min hudplejerutine være derhjemme?

DR. MAMINA: Til din daglige rutine anbefaler jeg, at du vasker ansigtet dagligt med Simply Clean Gel Cleanser. Om morgenen påfører du C E Ferulic på ren hud. Derefter kommer H.A. Intensifier morgen og aften. Jeg elsker dette produkt, fordi det faktisk øger niveauet af hyaluronsyre i hudens øverste lag med op til 30 %. Din hud vil føles smuk, fugtet og glat.

RICHIE GRAINGE: Perfekt. Det lyder rigtig godt.

DR. MAMINA: Derefter skal du fugte med Triple Lipid Restore 2:4:2 for at hjælpe med at genoprette din hudbarriere og udglatte din hudtekstur. Og hver morgen slutter du af med Physical Fusion UV Defense SPF 50. Det er en let tonet formel, der toner rigtig godt ud med huden. En anden mulighed er Daily Brightening UV Defense Sunscreen SPF 30. Den hjælper med at beskytte din hud mod solskader og lysner samtidig.

RICHIE GRAINGE: Fantastisk. Jeg har altid brug for en god solcreme.

DR. MAMINA: Jeg vil kalde denne rutine "The Sofia."

RICHIE GRAINGE: Du er så sød, tak!


Watch NowDernæst: Hvilket antioxidantserum er det rigtige for dig?


Opdag viste produkterOrientation message
For the best experience, please turn your device