Main content

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50 SOLBESKYTTELSE

Oplev SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense solbeskyttelse med solfaktor 50. Denne formular der beskytter huden og forbedrer dens udstråling er både 100 % mineral og ultratynd.

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrydende produkt inden for mineralsk solbeskyttelse og ... Læs hele beskrivelsen

Mineral Radiance UV Defense SPF 50

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50 SOLBESKYTTELSE

Oplev SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense solbeskyttelse med solfaktor 50. Denne formular der beskytter huden og forbedrer dens udstråling er både 100 % mineral og ultratynd.

Loading...
Find en klinik
Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrydende produkt inden for mineralsk solbeskyttelse og kombinerer bredspektret beskyttelse igennem mineralske solfiltre, der beskytter mod solens UVA-stråler og brændende UVB-stråler.

Denne solbeskyttelse har en universal tint, som betyder at den unikke og lette formel tilpasser sig hudens egen tone og giver en smuk udstråling. Med kombinationen af mineralerne zink og titaiumdioxid samt planktonet artemia salina, booster Mineral Radiance UV Defense hudens forsvar mod solens varme og UV-stråler. Velegnet til alle hudtyper, herunder sensitiv hud og hud, der har gennemgået æstetiske behandlinger.

Den silkebløde, vandresistente sollotion fordeles nemt, tørrer hurtigt og klistrer ikke, så huden får en flot udstråling med optimal beskyttelse. Husk at ryste flasken inden brug.
Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er en bredspektret solbeskyttelse, der er nem at påføre og anvende. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Høj beskyttelse mod skadelige UVA- og UVB-stråler
• 100 % mineralske solfiltre
• Tørrer hurtigt og nem at fordele
• Klistrer ikke på huden
• Fremmer hudens udstråling og tilfører en smule farve ved påføring
• ’Shake fluid’-teknik, der fordeler de aktive ingredienser jævnt for at give optimal effektivitet

Skinceuticals How to Use

Anvend Mineral Radiance UV Defense SPF 50 som led i din hudplejerutine om morgenen. Ryst flasken godt og påfør rigeligt inden ophold i solen. Påfør igen med jævne mellemrum i løbet af dagen og undgå øjenområdet.

Udover at bruge solbeskyttelse er det vigtigt at tage ekstra forholdsregler, når man opholder sig i solens stråler. Overeksponering for solen kan nemlig være skadeligt for huden og du bør derfor undgå at blive for længe i solen – også selvom du har brugt et produkt med solbeskyttelse. Det er ikke muligt at opnå 100 % beskyttelse mod solens stråler, men for optimal beskyttelse er det vigtigt at du påfører solbeskyttelse igen, særligt hvis du bruger dagen i vandet, på stranden eller hvis du har svedt. Brug rigelige mængder, mindst en håndfuld til kroppen, hver gang du påfører solcreme.

Fordi solbeskyttelse ikke yder 100 % beskyttelse mod solens stråler er det vigtigt at du beskytter dig med tøj inkl. hat, t-shirt og solbriller. Undgå solen midt på dagen, da det er her solens stråler er stærkest. Vælg et produkt med en beskyttelse, der passer til din hudtype. Undgå øjenområdet. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks grundigt med vand.

Din hudplejerutine kunne trin-for-trin se således ud:

RENS & TONER
Anvend en rens og toner på huden som første led i din hudplejerutine.
Vi anbefaler SkinCeuticals Mild Rensegel.

FOREBYGGELSE
Efter rens er det vigtigt at forebygge og anvende et antioxidant serum. Påfør 4 til 5 dråber til ansigtet.
Vi anbefaler Phloretin CF.

BESKYTTELSE
Inden eventuel makeup kan du med fordel påføre en fugtighedscreme og solbeskyttelse til ansigtet, på halsen og brystet. Vi anbefaler Mineral Radiance UV Defense.
Titaniumdioxid
En populær ingrediens i solbeskyttelse, der beskytter huden mod skadelige UV-stråler ved at sprede og absorbere UV-strålerne.

Artemia salina
Er et planktonekstrakt, der hjælper med at øge hudens forsvar og modstandskraft over for UV- og varmeinduceret stress.

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device