Main content

RETINOL 0.5 NATCREME

Oplev SkinCeuticals Retinol 0.5 natcreme, der gennem en koncentreret formel med retinol reducerer og forebygger aldringstegn, pigmentering og urenheder.

Retinol 0.5® fra SkinCeuticals er en effektiv natcreme med retinol. Retinol er en type vitamin A, de ... Læs hele beskrivelsen

Retinol 0.5

RETINOL 0.5 NATCREME

Oplev SkinCeuticals Retinol 0.5 natcreme, der gennem en koncentreret formel med retinol reducerer og forebygger aldringstegn, pigmentering og urenheder.

Loading...
Find en klinik
PDP faneblade
Retinol 0.5® fra SkinCeuticals er en effektiv natcreme med retinol. Retinol er en type vitamin A, der reducerer synlige aldringstegn og synligheden af porer samt hjælper med at forebygge forekomsten af urenheder.

Retinol 0.5® er anbefalet for folk, der har brugt retinol i deres hudplejerutine før, eksempelvis Retinol 0.3® fra SkinCeuticals. Det er en meget potent natcreme, der indeholder 0,5 % retinol. Cremen er desuden formuleret med beroligende bisabolol, der er udvundet fra kamilleekstrakt, som beroliger, fugter og desinficerer.

Vi anbefaler retinoldoseringer således:

• Retinol 0.3 %: Passer til hud, der ikke er vant til retinol
• Retinol 0.5 %: Passer til hud, der har været behandlet med retinol 0.3
• Retinol 1.0 %: Passer til vante retinolbrugere

Den avancerede formulering bygger på den nyeste stabiliserings- og leveringsteknologi i hudpleje. Vores innovative system opfanger og stabiliserer retinol uden at indkapsle det for at sikre, at produktet frigøres langsomt og ensartet. Det gør at produktet stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens tekstur for at gøre fine linker, rynker og pigmentforandringer mindre synlige.

Husk at læse vejledning for anvendelse inden brug.
SkinCeuticals Retinol 0.5 er skabt med effektivitet og stabilitet for øje. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Øger cellefornyelsen
• Reducerer synligt forekomsten af fine linjer, rynker, pigmentforandringer og urenheder
• Reducerer porernes størrelse
• Et beroligende kompleks som beroliger huden
Anvend Retinol 0.5 natcreme som led i din hudplejerutine om aftenen. Påfør en ærtestørrelse af produktet på ren og tør hud og undgå øjenområdet. For at opnå det bedste resultat, vent mindst 30 minutter før påføring af andre hudplejeprodukter.

I starten bør produktet kun bruges én til to gange om ugen. Hyppigheden kan derefter gradvist øges afhængig af tolerance. Ved ubehag i huden, fordel anvendelsen ud over tid for at lade huden vænne sig til produktet.

Retinol kan øge hudens lysfølsomhed. Anvend altid bredspektret solbeskyttelse når du anvender dette produkt. Undgå direkte kontakt med øjnene. Kun til udvortes brug.
• Indkapslet retinol for at få en ensartet mængde
• Beriget med et beroligende kompleks af bisabolol og boswellia serrata
• Speciel udviklet pakning, så der bevares en optimal stabilitet
PDP produkt sociale links mobil
PDP servicenotifikationer
PDP rutine afsnit
PDP bedømmelser

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrin
PDP slot 3 afsnit
PDP slot 1 afsnit
Orientation message
For the best experience, please turn your device