Main content

DISCOLORATION DEFENSE SERUM

Oplev SkinCeuticals Discoloration Defense serum der er en sand multitasker. Dette serum arbejder på tre fronter for at klare huden op og give en mere jævn hudtone.

Discoloration Defense serum® fra SkinCeuticals er et kraftfuldt serum, der er velegnet til hud med p ... Læs hele beskrivelsen

Discoloration Defense serum

DISCOLORATION DEFENSE SERUM

Oplev SkinCeuticals Discoloration Defense serum der er en sand multitasker. Dette serum arbejder på tre fronter for at klare huden op og give en mere jævn hudtone.

Loading...
Find en klinik
PDP faneblade
Discoloration Defense serum® fra SkinCeuticals er et kraftfuldt serum, der er velegnet til hud med pigmentering. Dette effektive serum er en såkaldt dark spot correcter, der sikrer en mere ensartet hudtone. Den avancerede og klinisk dokumenterede formel arbejder for at reducere pigmentering forårsaget af eksempelvis solens UV-stråler, hormonforandringer og ar efter urenheder.

Serummet indeholder en effektiv kombination af 3 % tranexamsyre, 1 % kojisyre, 5 % niacinamid og 5 % hepes. Tranexamsyre hjælper med at klare og revitalisere huden, hvor kojisyre, som er udvundet fra svampe, virker klarende på huden. Niacinamid er en variant af vitamin B, der har mange forskellige positive egenskaber for huden – den virker både plejende og beroligende, samtidig med at den fremmer hudens udstråling. Hepes, som står for hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, er en skånsom kemisk eksfoliant, der fjerner døde hudceller og dermed virker regenererende for huden.

Disse fire nøgleingredienser arbejder aktivt sammen og supplerer hinanden effektivt. Tilstedeværelsen af hepes gør det særligt vigtigt at anvende solcreme, da huden kræver ekstra beskyttelse efter en kemisk peeling.
Discoloration Defense serum har fokus på synlige pigmentforandringer og arbejder for at forbedre udseendet af hudtonen. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Reducerer synligheden af pigmentering
• Klarer huden og ensarter hudtonen
• Styrker følelsen af fasthed i huden

Skinceuticals How to Use

Anvend Discoloration Defense Serum 2 gange dagligt, som led i din hudplejerutine. Påfør 3-5 dråber på rent og tørt ansigt. Ved anvendelse om morgenen følg da op med solcreme med bredspektret SPF. Begræns soleksponeringen mens produktet bruges.

Undgå at anvende produktet på irriteret hud, hud med urenheder eller hud med småskader.
Hepes
Hjælper med at nedbryde det bånd, der forbinder de døde hudceller til hudens overflade for at facilitere en jævn hudtone.

Niacinamid
Også kendt som vitamin B3, der er et vandopløseligt vitamin, der hjælper med at reducere pigmentering.

Tranexaminsyre
Reducerer hastigheden hvormed pigmentering dannes på hudens overflade.
PDP produkt sociale links mobil
PDP servicenotifikationer
PDP rutine afsnit
PDP bedømmelser

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrin
PDP slot 3 afsnit
PDP slot 1 afsnit
Orientation message
For the best experience, please turn your device