Main content

SERUM 10® MED ANTIOXIDANTER

Oplev Serum 10®, der er et serum med antioxidanterne L-askorbinsyre (C-vitamin) og ferulsyre. Dette serum er god til sensitiv hud og beskytter mod ydre miljøpåvirkninger.

Serum 10® er ideel til personer med sensitiv hud eller til personer, som ikke tidligere har anvendt ... Læs hele beskrivelsen

SERUM 10® MED ANTIOXIDANTER

SERUM 10® MED ANTIOXIDANTER

Oplev Serum 10®, der er et serum med antioxidanterne L-askorbinsyre (C-vitamin) og ferulsyre. Dette serum er god til sensitiv hud og beskytter mod ydre miljøpåvirkninger.

Loading...
Find en klinik
Serum 10® er ideel til personer med sensitiv hud eller til personer, som ikke tidligere har anvendt et serum med C-vitamin fra SkinCeuticals. Serummet bidrager med at neutralisere frie radikaler og hjælper derigennem med at forebygge aldringstegn.

Det lette serum absorberes hurtigt i huden og indeholder den avancerede AOX+ antioxidant-teknologi, som kombinerer ferulsyre med C-vitamin for at øge antioxidant-effekten. Serum 10® er baseret på patenteret C-vitamin-teknologi og formuleret med den optimale pH-værdi og koncentration, der påviseligt tilfører huden L-askorbinsyre i effektive mængder.
Serum 10® er et effektivt serum, der hjælper med at styrke hudens forsvar mod frie radikaler. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Avanceret AOX+ antioxidant-teknologi kombinerer L-askorbinsyre med ferulsyre for at forbedre antioxidant-effekten.
• Tilfører huden L-askorbinsyre i en koncentration, der har vist sig effektiv.
• Reducerer synligt fine linjer og rynker, neutraliserer frie radikaler og beskytter mod påvirkninger fra miljøet.
• Når produktet først er påført og optaget i huden, kan det ikke vaskes eller gnides af. Det giver en holdbar antioxidant-beskyttelse, og sammen med solbeskyttelse, beskyttes din hud mod ydre miljøpåvirkninger.
• Forbedrer hudens tekstur og efterlader huden velplejet og strålende.

Skinceuticals How to Use

Dette serum har en let konsistens, som gør det nemt at påføre som led i din morgenrutine. Påfør 4-5 dråber om morgenen efter rens og toner på tørt ansigt, hals og bryst før andre hudplejeprodukter.

Bemærk: Det er normalt, at produkter med C-vitamin bliver mørkere efter åbning på grund af luft- og lyseksponering. Dette påvirker ikke effekten af produktet. Opbevares et køligt, mørkt sted. Brug inden seks måneder efter åbning.
C-vitamin (L-askorbinsyre):
L-askorbinsyre er den mest effektive type vitamin C og en antioxidant, som beskytter huden og optimerer dens immunforsvar mod ydre miljøpåvirkninger såsom sol.

Ferulsyre:
Ferulsyre er en antioxidant, der booster andre antioxidanters effekt samt reducerer forekomsten af fine linjer. Det er en sand holdspiller i hudpleje.
Orientation message
For the best experience, please turn your device