Main content

PHYTO CORRECTIVE MASQUE

Intenst beroligende maske med botaniske ingredienser, der er specielt formuleret til sensitiv og midlertidig reaktiv hud.

Phyto Corrective Masque er en beroligende botanisk gelé-maske, der køler og plejer sensitiv og midle ... Læs hele beskrivelsen

Phyto Corrective Masque

PHYTO CORRECTIVE MASQUE

Intenst beroligende maske med botaniske ingredienser, der er specielt formuleret til sensitiv og midlertidig reaktiv hud.

Loading...
Find en klinik
Phyto Corrective Masque er en beroligende botanisk gelé-maske, der køler og plejer sensitiv og midlertidig reaktiv hud, imens hudens udstråling genoprettes.

Formuleringen er beriget med oliven-, timian- og agurkeekstrakt, dipeptid og hyaluronsyre. Masken styrker hudens forsvar mod eksterne miljøpåvirkninger og beroliger straks huden, mens den samtidig blødgører huden.

Phyto Corrective Masque kan anvendes som en ugentlig maske for intenst beroligende pleje, som dagcreme for at berolige svækket hud i løbet af dagen og som natcreme for at give huden ro og fugt over natten.

Den er ideel til brug efter æstetiske behandlinger, hvor den effektivt kan reducere en reaktiv hud.
Phyto Corrective Masque indgår i en serie, hvor du også kan finde Phyto Corrective Gel Serum og Corrective Essense Mist.

Alle produkter giver samme beroligende effekt på huden og består af fugtgivende formuleringer, der fungerer godt til svækket hud.

Med Phyto Corrective Masque får du en ansigtsmaske, der:

• virker intenst beroligende
• består af en fugtgivende formulering
• sænker hudtemperaturen efter påføring
• er ideel efter æstetiske behandlinger.
Produktet anvendes som en ansigtsmaske, der kan bruges på forskellige måder.

Den kan bruges som klassisk maske, hvor der påføres et generøst lag på renset ansigt, hals og decolleté. Undgå området omkring øjne og læber. Lad masken sidde i 10-15 minuutter og rens herefter ansigtet med koldt vand.

Phyto Corrective Masque kan også benyttes som en dag- eller natcreme. Påfør et tyndt lag af produktet på renses ansigt, hals og decolleté og massér nænsomt produktet ind i huden med cirkulære bevægelser. Undgå at påføre det omkring øjne og mund.
Phyto Corrective Masque består af en unik blanding af agurk, timian og olivenekstrakt, der beroliger huden. Derudover er den formuleret med planteekstrakter og beroligende depeptider, der hjælper huden med at styrke dens forsvar.

Masken indeholder også hyaluronsyre, der er en intens fugtbinder, der kan holde 1000 gange sin egen vægt i vand.

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device