Main content

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIGTSCREME

Oplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced, der er en multikorrigerende ansigtscreme, der sænker hudens aldringsproces og bidrager til en mere fast hud.

A.G.E. Interrupter Advanced er en multikorrigerende creme, der klinisk har vist sig at hjælpe med at ... Læs hele beskrivelsen

A.G.E Interrupter Advanced

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIGTSCREME

Oplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced, der er en multikorrigerende ansigtscreme, der sænker hudens aldringsproces og bidrager til en mere fast hud.

Loading...
Find en klinik
PDP faneblade
A.G.E. Interrupter Advanced er en multikorrigerende creme, der klinisk har vist sig at hjælpe med at korrigere synlige tegn på aldring af huden. Med tiden vil huden få fine linjer og rynker og synes mindre fast.

A.G.E. Interrupter Advanced sænker hudens aldringsprocesser ved at stimulere og styrke huden, beskytte den mod skadelige frie radikaler og berolige irriteret hud. Med andre ord er cremen god til dig, der har både sensitiv, tør, træt hud, og til dig, som bliver behandlet med foryngende kosmetiske behandlinger.

Denne Advanced version er storesøster til vores A.G.E. Interrupter og foruden at indeholde nye ingredienser, som glycerrhetinsyre og niacinamid, er de eksisterende ingredienser i formlen, såsom Proxylane og antioxidanter, blevet optimeret.

Den kraftfulde formel leveres gennem en tæt konsistens og er fyldt med mere effektive og beroligende ingredienser, der giver synlige resultater og overlegen anti-glykering-effekt.

A.G.E. Interrupter Advanced giver langvarig fugt, er skånsom mod huden og egnet til alle hudtyper, men ideel til den modne hud. Den virker både opstrammende, fugtgivende og beroligende. Ansigtscremen kan med fordel anvendes sammen med den tilhørende øjencreme, A.G.E. Eye Complex®.
A.G.E. Interrupted Advanced sænker aldringsprocessen og virker opstrammende. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Udviklet til at sænke hudens aldringsproces
• Klinisk dokumenteret at øge fastheden i huden
• Reducerer synligheden af fine linjer, moderate og dybe rynker, slap og mat hud
• Understøtter HA-syntesen og hudens ydre barriereintegritet for at give en fugtet og smidig hud
• beroliger tør hud med aldringstegn

Skinceuticals How to Use

Anvend A.G.E. Interrupter Advanced ansigtscreme dagligt. Massér 1-2 gange dagligt et tyndt, jævnt lag på ansigt, hals og bryst. Hvis du bruger produktet om morgenen, kan du med fordel påføre det efter et SkinCeuticals C-vitamin-antioxidantserum og før en SkinCeuticals-solcreme.

Hvis du bruger produktet sammen med retinol om aftenen, skal du påføre efter brug af retinol.
Koncentreret Proxylane
Hjælper med at stimulere og støtte huden ved effektivt at aktivere GAG'er. Hjælper med at korrigere synlige rynker og slap hud.

Flavonoider fra frugt
Bidrager til at hæmme proteinglycation, også kaldet glykering, der er forårsaget af UV. Antioxidantblanding af blåbær- og granatæbleekstrakt hjælper med at beskytte mod skader fra frie radikaler og synlige aldringstegn.

Glycyrrhetinsyre
Også kendt som lakridsrodsekstrakt og er kendt for sin beroligende egenskaber. Denne ingrediens hjælper med at fremme hudens udstråling og modvirke en mat hudtone.

Hepes
Hjælper med at nedbryde det bånd, der forbinder de døde hudceller til hudens overflade for at facilitere en jævn hudtone.

Niacinamid
Også kendt som vitamin B3, der er et vandopløseligt vitamin, som hjælper med at reducere pigmentering og beroliger huden.
PDP produkt sociale links mobil
PDP servicenotifikationer
PDP rutine afsnit
PDP bedømmelser

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Produkttrin
PDP slot 3 afsnit
PDP slot 1 afsnit
Orientation message
For the best experience, please turn your device