Main content

SIMPLY CLEAN

Forfinende rensegel som stimulerer hudens eksfoliering og effektivt fjerner olie og vandfast make-up.

Simply Clean er en raffinerende gelrens, der kombinerer eksfolierende hydroxysyreblandinger med ekst ... Læs hele beskrivelsen

Simply Clean rensegel

SIMPLY CLEAN

Forfinende rensegel som stimulerer hudens eksfoliering og effektivt fjerner olie og vandfast make-up.

Loading...
Find en klinik
Simply Clean er en raffinerende gelrens, der kombinerer eksfolierende hydroxysyreblandinger med ekstrakter for at udglatte hudteksturen, mens den blidt fjerner urenheder, overskydende olier og makeup.

Rensegeléen er ideel til at rense huden to gange dagligt og er velegnet til kombineret og fedtet hud. Denne forfinende rensegel stimulerer hudens eksfoliering og fjerner effektivt olie og vandfast makeup.

Produktet indeholder bl.a. sulfonsyre, amilite-rensesystem og ekstrakter af kamille og aloe vera for en blid rens af ansigtet.

De combinatie van 6% sulfonzuur (HEPES), glycerine, kamille en aloe-extracten, sinaasappelolie en citroenzuur zorgt voor een milde exfoliatie en geeft de huid een fris en schoon gevoel.

Skinceuticals

Simply Clean kan indgå som det første trin i din hudplejerutine morgen og aften.

Rens ansigtet ved at påføre en lille mængde af produktet på et fugtet ansigt og hals og massér det blidt ind i huden. Skyl efterfølgende grundigt med vand og dup forsigtigt ansigtet tørt. Herefter kan du bruge dine øvrige hudprodukter, som toner, serum, ansigtscreme og solbeskyttelse.

  • Frugtsyreblanding

  • Formuleringens frugtsyreblanding arbejder sammen i synergi for skånsomt at eksfoliere døde hudceller.

  • Planteekstrakter

  • Kamille og Aloe Vera har blødgørende egenskaber, der beroliger huden.

  • Kamille

  • Kamille beroliger også huden.

Orientation message
For the best experience, please turn your device