Main content

A.g.e Advanced Eye Øjencreme Mod Mørke Rande

Øjencreme mod mørke rande & rynker

En anti-aging øjencreme, der reducerer synligheden af fine linjer, hævelser og mørke rande. HUDTY ... Læs hele beskrivelsen

Best Seller
A.g.e Advanced Eye Øjencreme Mod Mørke Rande
SkinCeuticals

A.g.e Advanced Eye Øjencreme Mod Mørke Rande

Øjencreme mod mørke rande & rynker

Loading...
Find en klinik
En anti-aging øjencreme, der reducerer synligheden af fine linjer, hævelser og mørke rande.

HUDTYPER: Tør, Normal, Kombineret

HUDTILSTAND: Alderstegn

EGENSKABER:
A.G.E Advanced Eye er en "next generation" øjencreme mod rynker, som reducerer synligheden af mørke rande, kragetæer og hævelser forbundet med Advanced Glycation Endproducts (AGE's), en afgørende faktor i den naturlige ældningsproces. Denne silkebløde øjencreme til fine linjer er udviklet til det sarte øjenområde med en potent blanding af Proxylane™, en koncentreret flavonoidblanding, glycyrrhetinsyre og Matrixyl 3000. Denne øjencreme mod mørke rande indeholder også koffein og en blanding af optiske diffusere, der spreder lys og øjeblikkeligt forbedrer udstrålingen af trætte, matte øjne i alle hudtoner.
  • Reducerer synligheden af kragetæer/fine linjer omkring øjnene
  • Mindsker synligheden af hævelser og mørke rande omkring øjnene
  • Forbedrer øjeblikkeligt gløden omkring øjnene på alle hudtoner
  • Tilfører fugt til tør hud med alderstegn
Påfør A.G.E. Advanced Eye øjencreme to gange dagligt mod fine linjer og rynker under øjnene ved at følge kind- og brynbenets naturlige kurve. Påfør ikke cremen direkte på øjenlågene. Påføres efter SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced og AOX+ Eye Gel.
Koncentreret Proxylane™
Hjælper med at pleje huden og reducere synlige alderstegn som rynker og slaphed.
Koncentreret flavonoidblanding
Hjælper med at reducere oxidativ stress og beskytter mod frie radikaler.
Matrixyl 3000
Kraftfuldt biomimetisk peptid, der understøtter hudens naturlige fasthed og elasticitet og giver et velplejet udseende.
Glycyrrhetinsyre
Hjælper med at modvirke mat hudtone, som kan forbindes med A.G.E. akkumulering og er kendt for sine beroligende egenskaber.
Inklusive optiske effekter
Spreder lys for at reducere forekomsten af mørke rande og forbedre gløden i trætte, matte øjne på alle hudtoner.
Koffein
Kan hjælpe med at forbedre synligheden af mørke rande og hævelser omkring øjnene.
Glykering, en central faktor for hudens aldring, opstår, når overskydende sukkermolekyler binder sig til kollagen og elastin og danner Advanced Glycation Endproducts (AGE's), der er kendt for at forårsage synlige alderstegn. Som følge heraf mister glykerede kollagen- og elastinfibre deres evne til at fungere normalt, og kroppen kan ikke nedbryde dem og erstatte dem, hvilket kan føre til rynker i huden.

Huden omkring øjnene er mere modtagelig for glykeringsrelateret aldring sammenlignet med andre områder i ansigtet, da huden er mere følsom, hvilket gør kollagennedbrydningen mere tydelig i tyndere væv. A.G.E Advanced Eye er en højkoncentreret øjencreme, der er formuleret til at hjælpe med at reducere synlig aldring i det sarte område omkring øjnene, som f.eks. kragetæer, påvirket af kollagennedbrydning og glykering. En optimal øjencreme til mørke rande, som også er formuleret med en blanding af optiske diffusere, der øjeblikkeligt forbedrer udstrålingen af trætte, matte øjne.

FAQ

Orientation message
For the best experience, please turn your device