Main content

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Oplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum, der er specielt udviklet til at behandle urenheder og synlige aldringstegn.

Blemish + Age Defense® er velegnet til fedtede og kombinerede hudtyper med tendens til urenheder. Se ... Læs hele beskrivelsen

Blemish + Age Defense

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Oplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum, der er specielt udviklet til at behandle urenheder og synlige aldringstegn.

Loading...
Find en klinik
Blemish + Age Defense® er velegnet til fedtede og kombinerede hudtyper med tendens til urenheder. Serummet var det første på markedet til at blande AHA- og BHA-syrer, herunder nøgleingredienser som salicylsyre, lipohydroxidsyre, glykolsyre og citronsyre.

Det kan lyde skræmmende, når man snakker om syre i hudpleje, men faktisk er en kemisk peeling oftest mere skånsom mod huden end en mekanisk peeling (eksempelvis ansigtsscrub) samtidig med at den renser mere effektivt.

Salicylsyre er en BHA-syre, der er meget effektiv mod urenheder. Den absorberes i hudens porer, hvor den eksfolierer og desinficerer, hvilket får huden til at regenerere og samtidigt modvirker urenheder. Lipohydroxidsyre (LHA) er i familie med salicylsyre, men den er også effektiv i områder med en højere pH-værdi, og den kan derfor bruges mere skånsomt end salicylsyre. Glykolsyre er en AHA-syre, der øger hudens udstråling, modvirker synlige aldringstegn og forbedrer hudens tekstur. Citronsyre, som også er en AHA-syre, blødgør, klarer og eksfolierer huden, samtidig med at den også modvirker aldringstegn.

Blemish + Age Defense® indeholder således flere effektive ingredienser, der er målrettet urenheder og aldringstegn. Når du anvender en kemisk peeling, er det særligt vigtigt at anvende solbeskyttelse, da huden er ekstra sårbar.

I samme serie findes også Blemish + Age Cleanser® og Blemish + Age Toner®.
SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum er et banebrydende produkt, udviklet til at forebygge urenheder, reducere pigmentering og udviklingen af ujævn hud. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Reducerer sebumproduktionen
• Forebygger pigmentering
• Renser tilstoppede porer
• Reducerer hudens aldringstegn
Anvend Blemish + Age Defense serum én til to gange om dagen. Påfør 4-5 dråber på et tørt ansigt.
Dioinsyre
Denne ingrediens er udvundet af grøntsager og hjælper med at reducere overskydende sebum.

LHA (caproloylsalicylsyre)
En lipohydroxysyre, LHA, eksfolierer huden jævnt, renser porerne og forfiner hudens overflade.

Salicylsyre
En betahydroxysyre forfiner porerne og hjælper med at reducere forekomsten af urenheder.

Glykolsyre og citronsyre
Disse alfahydroxysyrer arbejder i synergi og udglatter huden samt reducerer forekomsten af fine linjer og rynker.

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device