Main content

PHYTO CORRECTIVE ESSENCE MIST

Oplev SkinCeuticals Phyto Corrective Essence Mist, der er en let, fugtgivende ansigtsspray. Denne mist indeholder botaniske ingredienser, som beroliger huden.

Phyto Corrective Essence Mist fugter og styrker samtidig hudens barriere i et hygiejnisk og berøring ... Læs hele beskrivelsen

Phyto Corrective Essence Mist

PHYTO CORRECTIVE ESSENCE MIST

Oplev SkinCeuticals Phyto Corrective Essence Mist, der er en let, fugtgivende ansigtsspray. Denne mist indeholder botaniske ingredienser, som beroliger huden.

Loading...
Find en klinik
Phyto Corrective Essence Mist fugter og styrker samtidig hudens barriere i et hygiejnisk og berøringsfrit format. Denne formel er beriget med ekstrakter af boldoblade, agurk, timian, olivenblade og rosmarin som beroliger huden, mens en blanding af hyaluronsyre og glycerin hjælper med at tiltrække og holde på vandet i huden. Denne beroligende essens er formuleret som en friktionsfri spray og kan nemt påføres igen i løbet af dagen, selv over makeup.

I samme serie findes også den kølende Phyto Corrective Masque og Phyto Corrective Gel.
SkinCeuticals Phyto Corrective Essence Mist er velegnet til sensitiv hud med tendens til rødme og urenheder. Vi har listet nogle af fordelene ved produktet nedenfor:

• Hygiejnisk og berøringsfri formel
• Beroliger og fugter sensitiv hud
• Hjælper med at reducere rødme efter professionelle behandlinger
Anvend Phyto Corrective Essence Mist som led i din hudplejerutine både morgen og aften. Påfør 1-2 spray på tørt ansigt efter rens og toner og før påføring af ansigtscreme og solbeskyttelse.

Kan også genpåføres i løbet af dagen efter behov ovenpå bar hud eller makeup. Spray altid med en afstand på 15 cm fra ansigtet.
Beroligende planteekstrakter
Blanding af ekstrakter af boldoblade, agurk, timian, olivenblade og rosmarin.

Blanding af hyaluronsyre + glycerin
Begge med fugtgivende egenskaber. Hyaluronsyre er et fugtighedsbevarende middel, der kan holde 1.000 gange sin egen vægt i vand, hvilket gør denne ingrediens effektivt til at opretholde fugten i huden.

Glycerin er et lille molekyle med gode fugtbindende egenskaber.

Kundeanmeldelser

Fortæl os din mening

Skriv en anmeldelse

Orientation message
For the best experience, please turn your device