Main content
Viser 8 produkter

OIL SHIELD UV DEFENSE SPF 50 SOLBESKYTTELSE

Oplev SkinCeuticals Oil Shield UV Defense solbeskyttelse med solfaktor 50. Denne solbeskyttelse er velegnet til personer med tendens til fedtet hud, da den reducerer overskydende sebum og efterlader huden mat og tør.

0
Fås kun i én størrelse
30 ml

SIMPLY CLEAN

Forfinende rensegel som stimulerer hudens eksfoliering og effektivt fjerner olie og vandfast make-up.

0

GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER

En blød skummende gel, der eksfolierer huden med en blanding af dobbeltsyrer, mens den effektivt renser urenheder og makeup uden at fjerne fugt fra huden.

0

GENTLE CLEANSER

Blødgørende rensemælk, der effektivt fjerner urenheder og makeup, samtidig med at den styrker hudens barriere.

0

SOOTHING CLEANSER

Soothing Cleanser er en mild renseskum med en høj koncentration af forskellige botaniske ekstrakter, der renser huden og samtidig virker beroligende og plejende.

0

EQUALIZING TONER

Equalizing Toner er en plejende skintonic med glykolsyre, der hjælper med at afbalancere og give huden velvære, mens den eksfoliere døde hudceller for en blødere hud.

0

BLEMISH + AGE TONER

Skintonic til moden hud med tendens til urenheder. Blemish + Age Toner hjælper med at forbedre synligheden af aldringstegn og rense porerne. Med denne skintonic kan du forfine hudens tekstur og forbedre udseendet af hudtonen.

0
Fås kun i én størrelse
200 ml

BLEMISH + AGE CLEANSER

Blemish + Age Cleanser er en eksfolierende rensegel med aktive ingredienser, der er velegnet til kombineret, fedtet og moden hud.

0
0 produkt valgt
Antal i alt
DKK 0,00
Orientation message
For the best experience, please turn your device