Main content

A.G.E. Interrupter Advanced

Højkoncentreret korrigerende behandling, der modvirker synlig aldring påvirket af tab af kollagen.

A.G.E. Interrupter Advanced er en multikorrigerende creme, der klinisk har vist sig at hjælpe med at ... Læs hele beskrivelsen

A.G.E. Interrupter Advanced

A.G.E. Interrupter Advanced

Højkoncentreret korrigerende behandling, der modvirker synlig aldring påvirket af tab af kollagen.

Loading...
Find en klinik
A.G.E. Interrupter Advanced er en multikorrigerende creme, der klinisk har vist sig at hjælpe med at korrigere synlige tegn på aldring af huden i forbindelse med kollagentab og den flerfasede glycationsproces, såsom rynker, tab af fasthed samt mathed. Den kraftfulde formel, der leveres gennem en tæt konsistens, er fyldt med mere effektive Proxylane og flavaniod niveauer fra vild frugt i forhold til forgængeren, A.G.E. Interrupter, samt ekstra lindrende ingredienser som glycyrrhetinsyre, der giver synlige resultater og overlegen anti-glycation-effekt. A.G.E. Interrupter Advanced giver langvarig fugt, er skånsom mod huden og velegnet til alle hudtyper.

EGENSKABER OG FORDELE
 • Udviklet til at forbedre mere fremskredne alderstegn
 • Øger klinisk hudens tykkelse og tæthed
 • Reducerer synligheden af fine linjer, moderate og dybe rynker, slap og mat hud
 • Understøtter HA-syntesen og hudens barriereintegritet for at give en fugtet og smidig hud
 • Lindrer tør, aldrende hud og reducerer den inflammatoriske reaktion, der forårsages af AGE-dannelsen
Massér 1-2 gange dagligt et tyndt, jævnt lag på ansigt, hals og bryst. Hvis du bruger produktet om morgenen, skal du påføre det efter et SkinCeuticals C-vitamin-antioxidantserum og før en SkinCeuticals-solcreme. Hvis du bruger produktet sammen med retinol om aftenen, skal du påføre efter brug af retinol.
KONCENTRERET PROXYLANE
 • Hjælper med at stimulere kollagen VII og støtter huden ved effektivt at aktivere GAG'er. Hjælper med at korrigere synlige rynker og slap hud.

  FLAVONOIDER FRA VILD FRUGT
 • Bidrager til at hæmme proteinglycation, nu også glycation forårsaget af UV. Antioxidantblanding af blåbær- og granatæbleekstrakt hjælper med at beskytte mod skader fra frie radikaler og tilknyttede synlige alderstegn.

  GLYCYRRHETINSYRE
 • Kendt for sin beroligende egenskaber, hjælper med at forbedre hudens naturlige glød for at modvirke en mat tone, som kan knyttes til A.G.E.
 • Kundeanmeldelser

  Give my opinion

  Share your opinion with other customers

  Skriv en anmeldelse

  Be the first to review this product

  Orientation message
  For the best experience, please turn your device