Main content

HYDRATING B5 SERUM

Serum med hyaluronsyre og B5-vitamin, der genopbygger hudens hydrering, binder fugten i huden og efterlader den smidig.

Hydrating B5 er et fugtgivende serum, der er beriget med B5-vitamin og hyaluronsyre. Formuleringen g ... Læs hele beskrivelsen

Hydrating B5

HYDRATING B5 SERUM

Serum med hyaluronsyre og B5-vitamin, der genopbygger hudens hydrering, binder fugten i huden og efterlader den smidig.

Loading...
Find en klinik
PDP faneblade
Hydrating B5 er et fugtgivende serum, der er beriget med B5-vitamin og hyaluronsyre. Formuleringen giver huden næring og fugt og efterlader den blød og smidig.

Vitamin B5 stabiliserer hudens barriere, så den både holder på fugten og samtidig tilfører fugt. Hyaluronsyre er en fugtbinder i huden, hvis produktion falder med alderen. Hyaluronsyre i hudpleje kan dermed hjælpe med at genoprette hudens fugtbalance.

Serummet kan bruges i kombination med ansigtscreme for at give ekstra hydrering eller alene som fugtpleje. Dette serum tilbyder optimal fugt uden at tilstoppe porerne, og er derfor en ideel fugtgiver til hud med urenheder.
Hydrating B5 Serum er ideel til hud, der mangler fylde og fugt. Brug det som supplement til din ansigscremer eller som fugtgiver alene. Kan med fordel også kombineres med Hydrating B5 Masque for fugtgivende pleje.

Hydrating B5 Serum:
• binder fugt i huden med hyaluronsyre, en fugtbevarende ingrediens
• efterlader huden blød og smidig
• øger fordelene ved din daglige fugtpleje
• er velegnet til alle hudtyper, også urenheder.
Skinceuticals

Serummet kan anvendes dagligt som en del af din aften- eller morgen hudplejerutine. Brug serummet efter ansigtsrens og toner og inden brug af ansigtscreme og solbeskyttelse.

Påfør 2-3 dråber på ansigt, hals og decolleté med fingerspidserne og fordel blidt produktet. Undgå området omkring øjnene.

  • Hyaluronsyre

  • Et fugtighedsbevarende middel, der kan holde 1.000 gange sin egen vægt i vand og er kroppens egen fugtgiver. Med alderen falder produktionen.

  • B5-vitamin

  • Et essentielt næringsstof, der styrker hudbarrieren.


Orientation message
For the best experience, please turn your device