Main content

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50

Letflydende, letfarvet og bredspektret solbeskyttelse, som forbedrer hudens naturlige tone.

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrydende produkt inden for mineralsk solbeskyttelse og ... Læs hele beskrivelsen

MINERAL-RADIANCE-UV-DEFENSE-SPF50

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50

Letflydende, letfarvet og bredspektret solbeskyttelse, som forbedrer hudens naturlige tone.

Loading...
Find en klinik

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrydende produkt inden for mineralsk solbeskyttelse og kombinerer bredspektret beskyttelse igennem mineralske UV-filtre med en universal tint for at give en smuk udstråling. Den unikke og lette formel tilpasser sig hudens egen tone. Velegnet til alle hudtyper, herunder sensitiv hud og hud, der har gennemgået æstetiske behandlinger. Den silkebløde, vandresistente sollotion fordeles nemt og tørrer hurtigt, så huden får en flot udstråling med optimal beskyttelse. Husk at ryste flasken inden brug.


FORDELE

  • 100 % mineralske UV-filtre
  • Høj, bredspektret UV-beskyttelse
  • Universal tint fremhæver hudens naturlige tone og forbedrer dens udstråling
  • Vandresistent
  • Til alle hudtoner og -typer, herunder sensitiv hud og hud, der har gennemgået æstetiske behandlinger

Ryst produktet grundigt før brug. For meget sol udgør en alvorlig risiko for sundheden. Udsæt ikke spædbørn og småbørn for direkte sol. Ophold dig ikke for længe i solen, selvom du bruger et solbeskyttelsesprodukt, da det ikke yder 100 % beskyttelse. Påfør solbeskyttelsesproduktet før du går ud i solen. Påfør rigelige mængder, mindst en håndfuld, og gentag ofte for at opretholde beskyttelsen, især hvis du har badet, svedt eller tørret dig. For lille mængde solbeskyttelsesprodukt giver et lavere niveau af beskyttelse. Beskyt dig med tøj inkl. hat, T-shirt og solbriller. Undgå solen midt på dagen, når solens stråler er stærkest. Vælg et produkt med en beskyttelse, der passer til din hudtype. Undgå øjenområdet. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks grundigt med vand.

  • Titaniumdioxid
  • Artemia salina
  • “Shaking Fluid”-teknik, som fordeler de aktive ingredienser jævnt for at give optimal effektivitet.
Orientation message
For the best experience, please turn your device